NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, March 10, 2011

Aku & Kembar Tidak Serupa .. Aku Hidup Dalam Ketakutan ..

lately , lepas dari kejadian aku kena marah tu kan , aku jadi tak selesa sikit . rasa macam takut takut kalau bertembung dengan madam tu kat fakulti . sekarang ada kelas ganti , budak budak suruh aku mesej madam , call madam , mintak ubah hari since ada clash dengan jadual diorang , aku tolak . aku cakap taknak buat . tak berani dah nak contact madam . hmmm . adoi memang silap besar lah aku hari tu . esok ade kelas ganti madam . taktau macam mana nak hadapi . haish . sekali memang dia ban aku , teruk lah carry mark aku sem ni . hmmmm . harus berjaga jaga mulai sekarang . ni lah silap aku . sekali dah buat silap , susah lah nak tarik balik . hmmm .

sekarang dah masuk bulan tiga .. hmmm .. persedian aku nak final ? ZERO .. aku actually memang dah lama sedar .. aku sekarang dah tak terror macam dulu .. pointer makin teruk . perangai makin teruk .. tapi aku tak boleh nak ubah .. susah wei .. sebab perangai dah sebati dengan diri .. nak ubah macam mana lagi .. sebab tu lah dari dulu aku duk harap ada button reset dekat belakang badan aku ni .. senang .. rasa macam dah lemau sikit perangai , tekan button reset .. hmmm .. tapi tu lah .. kalau Ben Ashaari buat segmen kan , BLOGGER BURUK PERANGAI .. BLOGGER PERANGAI HARAM .. memang confirm aku boleh menang .. haish .. tension pulak type benda benda ni ..

okay enough dengan hal jiwa kacau aku tu .. ni berita happy sikit .. aku pernah bagitau tak aku ada kembar ?? tak pernah ?? seriously ?? hmmm actually ada .. aku dah lama cari .. google google kat facebook pun takde .. hmmm .. sekarang baru jumpa .. rupa rupanya muka dia lain dari aku .. nama dia takde syed .. sebab dia dibela keluarga angkat ntah macam mana .. kompleks sikit cerita dia .. haish .. okay sekarang aku nak perkenalkan dia .. pejam mata semua .. mesti korang rasa muka dia macam aku kan ? hensem macam aku ? hmmm memang tak lah .. hensem aku lagi .. tapi dia mungkin jambu .. patutlah mak aku suruh aku jadi jambu .. sebab dia rindu dekat kembar aku lah tu .. okay malas nak cakap panjang .. korang tengok dan nilai lah eh .. aku tak tipu ..



so macam mana ?? dah tengok .. heeee .. kenal tak ?? mungkin ada yang cam .. aa dia masuk tu ape ni , American Idol .. nama dia Stefano .. so vote lah dia eh .. kalau dia memang , nanti aku boleh ajar dia lagu Melayu .. huahaha .. perasan lebat lah aku nie .. oh by the way aku mula mula nak letak video dia tapi entah mengapa aku punya tempat type new post ni pelik sikit .. dai just keluar Bold , Italic , ABC , Link , Picture .. sebab tu lah kalau korang perasan entri aku lately tak justify .. ada yang boleh tolong aku ubah balik ? tak cun lah entri macam ni .. hmm ..

4 comments:

me220784 said...

tologlah! :p

[sutera kasih] said...

cmne nak banding, xde gambar owner blog ni kat entri so susah cket nk bandingkan hehe

syazana.not.single said...

i looveeee you stefanoooo. =)

Suhami Ahmad said...

lov u syed! cayalah...atok suka baca blog syed.....kih khih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...