NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, March 10, 2011

Mars pun Needs Moms .. Apatah Lagi Kita Kan ..

Penat seyh .. aku baru balik dari the curve .. actually sejam yang lepas dah .. agak penat lah .. dah lah esok ada test .. rasa macam nak skip kelas mana mana je ni .. ish tengok keadaan dulu .. kelas 8.30am esok pagi .. gila awal .. hmmm .. by the way , sebelum aku cerita panjang , aku nak mohon maaf jika ada entri sebelum sebelum ni yang kurang elok atau tidak manis di baca .. akan cuba seadaya upaya untuk baca balik my entri before klik publish post .. kadang kadang emosi terganggu .. menggangu prestasi .. haish ... maaf sekali lagi ..

alkisahnya , aku kan dapat tiket free nuffnang .. so cerita yang aku tengok adalah :


MARS NEEDS MOMS .. aku tengok dengan Rahimi .. sedap cerita ni serious .. cerita pasal hubungan anak dengan mak .. sangat sesuai kalau nak bawak mak pergi tengok wayang .. i would recommend this movie to be watched if you are planning to spend times with your mom during weekend .. it is worth to be watched .. aku percaya korang boleh bahagiakan hubungan ibu dan anak lepas tengok cerita ni .. ada part yang menyentuh kalbu .. jiwa dan raga .. macam aku kan duduk jauh dengan mak aku kan , so confirm memang terasa macam ada jarum peniti duk cucuk cucuk jiwa ni .. sampai robek .. by the way , Rahimi sampai mengalirkan air mata .. haa ape cerita kan .. memang best pun .. scene akhir tu memang gempak .. berjaya bawak emosi penonton lah .. starting cerita pun dah macam kelakar .. hehe ..


Screenshot sikit .. sebelum masuk , semua recording devices kena tinggal dekat kaunter luar .. hehe .. aku naik je atas .. penuh men in black .. dalam coat hitam .. takut aku .. rupa rupanyan nak buat spotcheck .. then masuk dalam cinema tu , kena beratur pulak amek spek 3d dan kena scan lagi sekali .. kalah dah dekat airport tu .. drama betul mereka ni .. takde jumpa orang kenal pun .. kesimpulan aku bagi 4.5/5 .. best giler .. pergi tengok okay .. bawak mak .. then buat lah air mata palsu ke .. bagi mak terharu .. takpe berlakon sikit .. supaya mak tahu kita hargai dia .. but better betul betul nangis lah .. haha .. jangan berlakon .. korang bukan aaron aziz atau rozita che wan .. ingat tu .. =P .. wish me luck eh test nanti .. take care ..

9 comments:

Ain Jia Zainudin said...

suddenly i miss my mummy. :(

Izz Latif said...

~hurm~
macam interesting muvie nih
(^^)

www.izzlatif.blogspot.com

NzA said...

kalu anak2 tgk pn bagus nie..mmg best je....

Puan Kutu said...

kite dahtakde mak la..mak metua bley la kot.tp jauh...hehe

ayushida said...

kalau gitu, akak kena tunggu ank2 akak bawak la, nk bawak mak akak, mmg bukan taste dia tengok wayang nih....hehehe

norseila said...

Thanks for sharing Amir! Ibu tiada gantinya =)

Lizzie Yasmin said...

lama tak dapat ticket free nuffnang.. coz malas nak wat n3 dia.. huhuhu

Me CiK HanAn VioLeT said...

huhu..bru smlm tgk cite underdog soldiers..that movie is crap! haha not really crap totally 100%, but yeah, the ending sucks! eh, tibe2 lak cite pasal movie len kt sni, xpe ek, jgn mrh taw..hehe! tp yg biasenyer ade x cite ni?

Nulia said...

teringin nak tonton ..huhuhu...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...