NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

salam sejahtera ..
ni terasa tangan gatal nak join
segmen Ben Ashaari ..
walaupun wifi lambat macam
siput babi tak makan 10 hari ..
takpe lah .. sanggup ni tekan
refresh berpuluh puluh kali ..



Apa yang perlu aku buat ???
  1. Pastikan blog korang ringan !
    - tersangat ringan .. takde background pun .. plain white je kaler ..
  2. Tiada widget widget yang memberatkan loading !
    - widget biasa sangat .. facebook , twitter , geng blogger 
  3. Warna template yang tidak membutakan anak mata
    - warna putih je .. nampak suci je .. heee 
  4. Lagu ? Sendiri mau pk
    - takde lagu .. tapi ingat nak letak sound effect sikit .. bunyi katak ke . 
  5. Dan apa apa saja yang korang rasa tidak menyusahkan rakan blogger untuk singgah seperti font ,color  dan sebagainya .
    - no problem ... 




2 comments:

Raja Nakal said...

btl apa yang kau cakap tu..
putih nampak professional skit x caya tgok blog lawak nie ...
lawak nakal

mas saari said...

singgah dari segmen deco deco beng beng booogg!

smart dah blog ni cuma ruangan komen ni buat popup window lagi ok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...