NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, May 25, 2011

BAYI 1 TAHUN PREGNANT

okay , tajuk macam terencat je . tapi itu lah hakikat . ini lah yang terjadi . sesungguhnya ianya benar , dan sangat benar . okay aku rasa aku nak cerita sikit . hari ni aku pergi makan kfc orang kampung . bukan yang pakcik merah tu . yang ini lain punya . kelantan fried chicken . harga rm2 . rasa lebih kurang dengan kfc yang betul . tapi takde lah spicy dengan original . dia ada perisa kari . well , untuk save budjet boleh lah . lain dengan beli ayam dan gaul sendiri dengan tepung . dan juga lain rasa dengan ayamas ayam goreng yang boleh di beli dengan harga rm15 di Giant dan sekutunya . so sejam setengah sebelum pergi makan ayam ni kan , haa aku dengar dalam radio pasal bayi satu tahun pregnant . terus aku berhenti kan kereta . bukak radio kuat kuat . okay takde lah sampai aku berhenti kan kereta . melampau sangat tu .

 yes , aku berjaya !
mengandung pun hehe !
i am gonna be a mother soon !

haish banyak pulak nama yang cantik
yang lawa , yang berkenan ..
harap dapat kembar lapan ..

 tak sabar nya nak ada anak ..
nak bagi susu , nak main campak campak ,
nak tunjuk dekat orang anak cantik ..
yang penting , catat sejarah dunia kot .. 

so deejay radio tu mula lah bercerita . benda ni berlaku di Arab Saudi . budak satu tahun mengandung . dia mengandungkan janin dia sendiri . macam mana tu ? bila pergi check , sah memang budak tu mengandung . lawak kan ? tak dirogol pun . duduk dengan mak dia je 24 hours . tapi itu lah kuasa tuhan . mak dia bercerita , dulu time dia mengandung kan budak yang sedang mengandung sekarang ni tu , dalam perut si ibu ni ada dua janin . so sepatutnya keluar kembar . tetapi apa kan daya , janin tersebut vibrate dan bergabung menjadi satu . sampai lah lahir  . so mungkin janin  janin tersebut berlainan jantina . dan ter-subur pulak sperm dan ovum . dan sperm berjaya lak bertemu dengan ovum dan mem-bikin cinta pantai merdeka , lalu menghasilkan satu janin yang unik lagi .

andaikata lah kan , kandungan tu selamat di lahirkan . macam mana nak explain eh bila dia tanya sapa bapak dia ? okay lambat lagi tu . kita amek yang mudah . macam mana bila kandungan dah 5 bulan , perut budak 1 tahun tu mesti kembang kan ? so macam mana nak berjalan eh ? yelaa budak satu tahun berjalan pun tak betul . apatah lagi kena bawak kandungan . macam mana kalau dia mengidam nak minum susu pelik pelik ? huaaa menarik nya kehidupan si ibu nanti . ibu dan bakal anak beza umur setahun . gempak . boleh jadi bestfriend . hehee .  




 

9 comments:

farhana_acimek3 said...

wah biar btol xdapat nk bayangkan mcmane la aduhaiiii....Ajaibnye...Kuasa Tuhan

FadThiaismyname said...

comel comel =)

...Minah BluR... said...

fuhhh.. pelik bebenor..
mmg ctat sejarah...

GamUHU said...

perghhh! kuasa tuhan. memang ajaib.

Sally Yatiey said...

Ajaibnye kuasa tuhan ..
Kejadian begini jarang berlaku kan ..

Fathiah Hamim said...

ya Allah. Allah Maha Kuasa.
tak dapat nak tercapai di akal nak pk keadaan baby tuh nanti.

farah adila said...

macam tak caya je...;)

risa said...

ni betul ke neh..adoiii
samtin samwhere

A'AN BARNEY said...

mungkin bayi dlm pwot bayi tu xlme kot..bkn mudah kan..bese keajaiban2 cmni xbthn lme..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...