NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, May 9, 2011

MERDEKA

Alright . dah habis dah sem 5 . tadi tepat jam 12 pm , habis lah final paper aku sem ni . perasaan ? sungguh gembira . speechless . ceh jawapan plastik gile . macam biasa , aku tak sempat siap . aku rasa aku kena buat cara lain sem depan ni . sem ni aku start dapr page depan ke belakang . part B aku jawapan gila panjang . sebab itu , part C tak sempat siap . tapi aku malas dah nak toleh belakang . dah lepas  , lepas lah . dengar kata result keluar 25may . so tunggu lah , 25may tu , aku tension ke aku happy . kalau aku tension , blog ni jadi blog emosi tahun 2011 lah nampak gaya . 

tapi kan , walaupun di saat aku submit paper aku tadi , aku tak rasa LEGA pun . HAPPY pun tak . rasa macam ada something tak lepas . which i dont know what it is . apa apa je lah . jangan layan sangat perasaan dan hati ni . nanti mula lah jadi sawan arnab . emosi tak bertempat . sekarang ni , nak free kan minda . fikir malam kang nak naik bus . masuk bus , terus nak tidur . sampai sampai , celik mata , dah sampai terminal dungun . eh nak tau tak , malam ni aku tak dapat single seat . kena duduk couple seat . sungguh tak menarik . sebab tak bebas aku nak buat apa . ada mata memerhati kat tepi . tapi ape je yang aku buat dalam bus kan . biasa , masuk bus memang tidur lah . malam ni taktau lah apa gaya nya  .

well , i guess aku boleh buat ucapan penghargaan sikit kat sini . for those who helped me going thru this final exam , thoundsand thanks for you okey . yang duk jawab soalan soalan pelik aku . yang duk bangkitkan semangat aku di kala bulan mengambang . semua lah . terima kasih . kalau result okay , tu jasa kalian jugak , kalau result teruk , haa siapa nak dipersalahkan ? diri sendiri lah beb . =D . so tak boleh nak cerita panjang , barang apa pun tak kemas lagi . take care readers .

3 comments:

Dea said...

haha.. samela..td last paper..

Teenager Housemaid said...

huhu...it'sokay...
chaiyok2!!

farcuemai said...

samalah selasa lepas last paper kita/. boleh kerja seperti biasa..huhu..

*jangan lupa singgah ke blog saya..*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...