NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, May 7, 2011

SHARIFAH INTAN

INI ADALAH ENTRI KHAS , ENTRI BALAS UNTUK SHARIFAH INTAN 


kenapa aku nak buat entri balas ? sebab dia buat entri khas untuk aku kan . so aku rasa sebagai adik yang baik dan hensem , aku buat lah satu post untuk dia . sebab aku yakin mesti dia harap aku reply kan . oh by the way, dia kakak aku . aku ada sorang je kakak , tapi aku rasa macam ada 100 orang kakak . aku tak perlu explain kot kenapa . haha . sebelum apa apa dia baru buat blog , dengan harapan nak challenge aku . teruk orang melayu ni . dengki dan hasad dengki . ni blog dia , SILA KLIK . dalam blog dia , dia puji aku melambung . kembang kempis aku di buat nya . 

tapi untuk aku puji dia ? hmmm tak lah kot . sekarang biar aku senaraikan keburukan dia . boleh ?


1) tak pandai masak ! telur bungkus boleh lah . tu pun belajar dekat webpage Mudah
2) cerewet !
3) kuat membebel . orang kelantan kata GEGE 
4) emosi lebih tak kira waktu 
5) kurang cantik !


above of all , apa apa pun dia tetap kakak aku yang satu . berapa banyak keburukan dia aku boleh list kan pun , tak leh ubah apa apa . unless kalau aku boleh pergi apply dekat Jabatan Pendaftaran , tukar nama . haha . boleh ? oleh itu , aku rasa cukup ah entri khas ni untuk dia . terima kasih lah atas segalanya . by the way , broadband dan kamera aku tu , memang aku beli dan bagi dekat mu untuk buat kenang kenangan . hahaha .




6 comments:

shintan27 said...

ngok....da lame nk pulangkan,mu yg xnk okeh! haha

sonnet™ said...

haha.sengal mung ni amer
btw,kakak mung tu kawan aku taw! :D

Anonymous said...

pier pulok sonnet nie .. haish ..

alexa yussida said...

eh cam kenal je sh.intan ni..die ex-mrsm kt 2004/2005 ke? :P

Anonymous said...

alexa : aa ex mrsm kt ..gua jugak e mrsm kt .. haish ...

LindaRahim said...

hihi...suke komen yg pertama tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...