NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, June 24, 2011

FAKTA TERBARU

Dua hari aku tak update blog . reason : aku tengah dalam kekusutan . banyak sangat benda tak terlerai dalam kepala aku . aku kena buka ikatan satu persatu satu . bila semua dah clear , aku akan kembali aktif okay . so far , aku try update bila aku rasa lega sikit . 24 hours , aku rasa 16 hours aku rasa serabai . lepas tu pulak broadband aku kena potong sebab aku tak bayar bil bulan lepas rm69 . boo celcom . bukan ke lepas tiga bulan tak bayar bil , baru potong ? asal aku baru satu bulan tak bayar , kau dah nak potong . kurang ajar ! diskriminasi orang hensem . okay so now , banyak benda terjadi kan . meh aku update beberapa berita yang aku tahu dekat korang okay .

1) iphone 5 dah nak keluar wei . pengsan kejap aku . aku iphone4 pun tak pernah pakai lagi . dah keluar iphone5 . Apple melampau ! 
2) latest hp nokia iaitu n9 dah keluar . yeeee , dekat singapore lah . malaysia blum . aku dah lama tutup jiwa dekat nokia . so taktauu pun ni latest hp dari nokia sebab aku check buku Ering takde lak review N9 ni . aku tau pun sebab Shauki bagitau aku . so apalagi terus google . i must say , reka bentuk lagi cantik dari iphone . haha . 



3) Trio Datuk T kena saman for sex video yang dihebohkan .. alaa yang Anwar Ibrahum tu .. duduk golek golek atas katil tu . haha . lawak lawak . aku tengok ke tak ? aa tengok . sebab nak confirm kan betul ke tak Anwar , yelaa aku kan forensik . chewah . Shazryl kena saman rm3000 atau 3 bulan penjara , Shuib lak kena saman rm1500 atau dua bulan penjara dan Rahim kena rm1000 atau satu bulan penjara . sesuka aku je tak letak Datuk kat depan kan . takpe kot . hehe . 


4) Lisa Surihani baru dapat title Ratu Twitter . Om Mme Ggod .. Paling ramai followers okay .. Kau mampeww ?? ( senget mulut aku )







7 comments:

toblerone said...

pasai n9 tuh ak suka..haha :D

Hasmiza Sobri said...

mampu tgk ja kot iphone 5...aiseh

ZWAN SABRI said...

Btol tu btol..
Celcom memang suka diskriminasi kat orang2 yang hensem.. HAHA

MySuaraBlog: Blog Pilihan : Faiz Farish

EZAN IDMA said...

aku ratu frenster

Anif Abdullah| Mr AA said...

sentap tgk orang guna iphone..HAHA

KHALIS SOAPY said...

hahaha...
anif: sentap je la mampu...

waaaaa bro, apple mmg nak kaut untung.

mata lebam said...

ish..terliur2 ngidam iphone.hehe
nak header blog free? mai singgah blog saya:) follow awak! http://matalebam.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...