NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, July 22, 2011

PERFUME TERBAIK ~

Selamat petang . Hari ni terleka dengan The Sims 2 sampai lupa ada blog . tahu tak , hari ni kan aku pergi pasar . actually hari hari kot aku pergi pasar . tapi hari ni kelakar sikit . sebab aku pergi sorang . actually biasa je aku pergi sorang sorang . tapi hari ni lain macam sikit . begini , mak aku tulis list barang . so aku pergi buat ala ala treasure hunt lah kan . pergi kedai ke kedai . memang adventure . sangat . kalah explorace ke amazing race tu semua . aku kena meredah air air ikan , darah darah semua di lantai . yekss serious geli . dengan bau yang "enak" gila gila kan . settle beli barang kan , aku masuk kereta . aku rasa lain macam jer . bau busuk semacam macam ikan duduk tepi aku . padahal aku dah letak dalam boot kereta . 

cari punya cari , hidu punya hidu , SHIT baju aku bau ikan kuat gila . macam aku ni penjual ikan lak . emosi kejap aku . terpaksa bukak tingkap . aku pun tak tahan wei . lepas tu drive macam biasa , drive punya drive . kaki aku rasa sakit . aku berhenti kat tepi jap . guess what ? sirip ikan ada kat kaki aku . gila ah . emosi lagi sekali . aku buang je selipar jepun tu . nasib baik pergi pakai selipar jepun , kalau aku pakai crocs aku yang harga 7ratus tu , baru lah padan muka aku . sebenarnya rm7 jer . tu pun lelong . haha . tu je aku mampu . so sepanjang cuti ni , aku tak perlu kesah perfume Acqua di Gio habis ke , perfume Polo Sport hilang ke . perfume Hugo pecah ke , perfume Issey Miyake bagi kat adik ke . sebab aku dah ada perfume lagi best bau dia . tiada tandingan . kalah lah Parfum tu semua . meh aku kenalkan . hehe .

Yang Pertama , 


Acqua di Selayang 

Yang kedua , 


Issey Mitongkol 



7 comments:

..cik gugu.. said...

hahaha ni msti kes x pnh g psr..

SyedMuzzamir said...

bukan tak penah . hahaah . penah . tapi duduk dalam kereta . hehehe

saiazuan said...

haha... tak reti aku ke pasar ni.. nama ikan pun xtau

SyedMuzzamir said...

aku pun bro . tapi tu lah kerja aku . terpaksa lah . heee . tapi ko kena blaja gak . nanti nak kawen senang .

Darkbatman said...

perghhhhhhh mantap!xpenah pegi pasar ke bang? kehkehkeh

Izz Latif said...

~aiyooh~

sedap nama perfume baru dia!!
haha

(^_^)

www.izzlatif.blogspot.com

SyedMuzzamir said...

darkbatman : bukan tak penah pergi bro .. haha .. meh terengganu .. aku bwk ko pergi pasar =P .

izz : nama sedap dah .. bau lagi sedap .. menusuk kalbu ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...