NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, August 9, 2011

GELAK GULING GULING MACAM TENGGILING

selamat pagi semua . biasa aku dah tidur time ni . tapi malam ni mata segar . sebab dua reasons . yang pertama , malam ni buat sesi flashback bersama Syaheera Young Rockie dan Memey di twitter . lawak nak mati . gelak guling  guling . so disebabkan kuat sangat gelak , sampai mata jadi tegang . kesian . kedua , baru lepas cakap phone dengan Pert . pun gelak gelak . lagi lah urat mata menegang . nampak gaya lepas sahur baru tidur lah ni . by the way ada orang tanya aku gelak guling guling tu macam mana . ni mesti tak tengok shin chan ni kan ? 



dalam cerita kan . shin chan ni macam siot . dia memang lawak . bila dia kacau orang , so dia buat lah taktik mengarut dia . salah satu , ni lah . gelak guling guling macam tenggiling , lepas tu dia guling guling kat lantai . sumpah comel gila . shin chan buat comel laa . kalau aku buat taktau laa . aku nak explain detail pun tak boleh . takkan nak buat vlog aku buat demo guling guling macam tenggiling kan . kang famous , kalah pulak IKLAN GANGSTER . hee . tapi shin chan ni memang mewarnai hidup aku . aku kalau tension , bukak shin chan happy sikit . semalam aku tengok , kawan shin chan tengah cari barang hilang . then tiba tiba shin chan masuk celah kaki kawan dia sambil berkata "teknik menyelinap" . lawak seyh . serious . orang lain tension , pergi solat , pergi zikir . aku pergi cari shin chan . ntah paper . 


muka sedih dia pun bagi aku lawak sebab dia mesti nangis sebab benda  yang tak penting . mengarut btol . budak budak takleh tengok sangat .  nanti terpengaruh . kadang kadang
tak senonoh gak shin chan , nak nak  bila dia tunjuk "gajah" dia . 


aku taktau asal shin chan ni kurus sangat .
thank you for reading peeps . 
tinggal link , nanti aku terjah korang balik .
selamat bersahur dan berpuasa . 


11 comments:

ika said...

haha~ shin chan memang the best n siot!!

fiq. said...

ala, nak tgk gelak guling2 versi manusia betul2, hehe,,mesti comel je!

ceh, peminat shinchan tegar ni..

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

PeRmAtA bIrU said...

hahaha.. shin cahan memang kelakar.. tapi kanak2 tak sesuai tru perangai dia.. sebab shin chan gatal.. hahahha...

Salmiza S. said...

shuke shin chan smoai skrg ! tapi dh lama xtgk sbb dh msk kolej nie :')

ZWAN SABRI said...

Tula pasai, klaw kita bwat flashback balik ngan kawan2 kita, mesti gelak sakan punyalah.. btw, sin can tu katun feveret aku.. HEHE


MySuaraBlog: Bergosip Di Bulan Ramadhan

Ubi Kentang said...

kartun anime ranma 1/2 ngan ogy and the cockroach pun kelaka tapi kalau nak gelak semangat aku tengok running man je..hehe

kaizen said...

sinchan mmg terbaik!!! hehehe

*time buke pose hari sabtu boleh layan sinchan...

latest entry Adab-adab di Bazar Ramadhan & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

yana_popeye said...

hahaha . lawak la sinchan neh , jom jengah anak yna yang capekkk :)

http://nurliyanapye.blogspot.com/2011/08/anak-aku-jadi-si-capekkkk.html

SyedMuzzamir said...

ika : setuju setuju .. hehe kadang kadang geram gila .. nak nak time dia kacau mak dia .. kreatif siapa yang buat kartun ni ..

fiq : haish mane boleh tgk versi manusia.. nanti batal pose .. pergerakan exotic tu ..

abazilah : insya Allah =)

permata : aa dah laa gatal , mengada ngada pulak tu ..

salmiza : oh awk cari la yang download .. then letak dalam laptop ..

zwan : aa bro .. semua cerita keluar .. kelakar ..

ubi kentang : running man anime eh ?? aku tak layan sgt anime ni ..

kaizen : oh umah aku takde ntv7 =(

yana : bereh jom tgk anak yna ..

nashanadz said...

untuk yang umur2 macam kite sume ni kompom gelak guling2.. tapi budak bawah umur tak bleh tgk kang diikutnye sume teladan shin chan hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...