NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, December 12, 2011

AKU & PERKAHWINAN


Hensem dan bergaya . itu je aku boleh ungkapkan . tahukah anda mereka yang tidak hensem mampu tampil bergaya dalam gambar . take note aku tulis mereka . so soalan sekarang adakah aku termasuk dalam 'mereka' itu ? sudah tentu tidak . kalau aku termasuk , aku akan gunakan 'kami' instead of 'mereka' . abaikan gambar di atas , jangan tenung lama lama , nanti mata jadi juling . what you can do is gerakkan mouse dekat gambar , klik kanan dekat mouse , then tekan save as . boleh ? letak jadi wallpaper . sekian . 


hari sabtu yang lepas , kami dijemput oleh Samiah untuk pegi wedding abang dia . dekat PWTC . fuhh gempak . ni kira first time la aku pegi wedding yang grand macam ni . tema Melayu Klasik macam tu . so obviously aku pakai baju melayu . the first picture above was taken during the wedding jugak . sementara menunggu ketibaan pengantin , ambil ambil gambar sikit . best memang best . kalau aku jadi pengantin , memang sangat rasa dihargai . hehe . the sweetest moment bila si pengantin lelaki nyanyikan satu lagu untuk si isteri . dengan penuh penghayatan dan gaya , im touched . terasa pulak aku nak kawin kan . aik teman takde , macam mana nak kahwin . iyer dok ?  


yang di atas ini lah Samiah Edruce . kawan aku . dia pun nyanyi malam tu . lagu Sinaran by Sheila Majid . sedap . lemak merdu . best lah . untung lah suara sedap kan , muka je tak cantik . haha . dan gambar ni aku ambil dekat facebook si Samiah . aku rasa shot ni cantik . lepas kenyang makan makan , sesi terakhir adalah sesi bergambar . kawan kawan Samiah turut bergambar okay dengan pengantin . kalau aku jadi pengantin , memang la aku menyampah dapat adik macam ni . wedding aku dah jadi macam reunion adik aku . haha . kecoh dengan " kawan kawan Samiah " haha . 




4 comments:

Panglima Muda said...

duit banyak tak apalah

Sollehudin Sapari said...

wah, PWTC tu..banyak dwit..tetamu dia jugak mesti golongan yang banyak dwit kan?..bleh la blanja saya nnti..hehe..btw, bestnya dah kawin, tpi klu banyak pembaziran pun x elok jugak..nikah yang penting..

Pakaian Muslim Formal said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Cik Eyqa said...

duit byk jdlah wedding of the year hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...