NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, April 28, 2012

SINGLE MINGLE

Assalamualaikum ..

" tension bila hidup tak terurus ni . bila la aku boleh jadi terurus "
" cari lah girlfriend " 

Naah . itu ke solution nya ? aku berani cakap tak . Ingat ada ke manusia yang baik nak uruskan kau macam mak kau time kau baby dulu ? takkan ada punya . kalau ada , meh sini meh . kerat ibu jari aku . tapi yelah , kalau setakat nak tanya atau bagi pendapat tu , hmmm kawan pun boleh aje kan . tak perlu girlfriend kan ? 

single ? best ke ? 

best kalau ada kawan kawan yang best nak layan kau everytime kau sunyi and everytime kau perlukan seseorang . 

tak best bila semua orang busy dengan hidup diorang , kau sorang sorang macam anak rusa sesat kat KLCC . so mula lah meraung menjerit meratapi nasib dengan kawan cyber , Mr twitter . twitter ni the best friend ever . kau cakap lah apa saje . dia diam je . 

so kesimpulannya , aku single mingle macho hensem kebaboom . nak ngorat meh . 

3 comments:

Syimir said...

hahaha.yeah!our parents is the best!

ELFarahin said...

Family The BEST!
Friends not less!
huhu... ^^

gEe said...

yeah. single mingle lg bgus.

meh sy ngorat anda. hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...