NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, March 31, 2012

PILU MILU

ASSALAMUALAIKUM .. 

betul orang tua cakap .. bila diri tiba tiba happy , pasti akan datang kesedihan .. di kala aku kesedihan , tengah sedih ni pilu milu dah ni .. teringat tadi petang atul tanya " chubby , kenapa kau hyper sangat nie " .. well i guess , now is the answer .. aku paling tak suka keadaan bila aku sorang sorang .. bila semua orang dah tidur .. aku je yang tak tidur .. lepas tu macam macam datang .. macam macam terfikir .. dengan segala musibah yang datang minggu ni .. rasa macam nak lari kejap dari shah alam .. serabai tau ?  

time ni lah rasa macam unta di tanah gersang , bersendiri , jalan tak tentu arah , mencari setitik air .. dengan cuaca panas .. tenaga takde .. otak kering .. jiwa kosong .. mata pedih .. enough said aku menderita malam ni .. sangat .. aku malas sebenarnya nak update blog .. tapi aku terpaksa .. sebab aku malas nak flood kan timeline orang dengan cerita aku .. tak berminat nak raih simpati malam ni .. tak berminat nak dengar orang komen aku drama lebih .. apa apa lagi yang boleh menyakitkan hati ..

dengan tangan aku yang entah apa apa .. sampai blackberry terlucut dari tangan .. lepas tu , entah apa manja sangat dia malam ni .. problem .. tak dengar orang call .. kena loudspeaker .. macam haram .. kalau aku keluar rumah sekarang , pergi berlari lari dekat tasik seksyen7 sambil menjerit arghhhhhhhhhhh rasa rasa ada polis datang tangkap aku tak ? charge aku lunatic ke apa ? ke aku just perlu masuk bilik air , lepas tu paksa diri menangis sampai keluar air mata darah ..

aku taktau dah apa yang aku taip .. mengarut macam sampah .. entah .. 



1 comment:

~~zana@pb~~ said...

baiklah ambil air sembhyng, solat dhuha....mohon hilangkan resah tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...