NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, September 21, 2012

22


Assalamualaikum

Salam Hari Jumaat ..

Minggu ni dah masuk minggu kedua semester baru .. dan ni kira semester terakhir aku sebelum melangkah ke dunia pekerjaan .. insya Allah kalau semua okeh, bulan satu tamatlah riwayat aku di Uitm sebagai pelajar ..hari demi hari , ada benda yang membimbangkan aku , merisaukan aku ..

AM I READY FOR THIS ?

ATAU SOALAN YANG LEBIH COOL

AM I READY FOR ANTHING ?

Big question mark kat situ .. aku sendiri tak boleh jawab .. taktala melihat diri ni , yang macam rusa sesat je selalu .. kelam kabut .. serabai .. main main .. too playful .. bising .. segala gala yang negative .. unprofessional somehow .. apa aku nak jadi sebenarnya ?? ni krisis orang meningkat usia ke apa ??

Apa apa pun , kena berani dan belajar to be better dari hari ke hari .. you waste a day if you keep doing the same old thing you did yesterday .. this is what they said .. by the way, birthday aku baru lepas .. yang ke 22 .. and yes , ada surprise party .. haha .. kali ni memang menjadi .. sebab before this , aku macam boleh jangka kawan kawan buat surprise .. but this time around , I was So SURPRISED , it was surprisingly unexpected .. thanks kawan kawan .. and I got a present for myself .. last time reward diri sendiri tahun lepas .. fair enough right ?

Jumpa Lagi Diari Online-ku ..

13 comments:

NUR said...

Happy belated birthday...
dari blog NUR

Syarih said...

kena usaha lagi kuat la untuk dapat result yang terbaik...teruskan usaha..

saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Cik Pensil said...

putus asa buakn jalan teraik :)

Cik Pensil said...

*bukan

outbond malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hidup akan menjadi indah jika kita bisa bermanfaat untuk orang lain.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Anonymous said...

Quelle est votre opinion sur les blogs personnels et la journalisation en ligne?

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaa

cikpinky said...

muja..mu baru 22? biar betik.ehee

hamizah che mat said...

teruskan berusaha
KULIT LEMBUT, GEBU DAN CERAH DENGAN ESP

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Trash Up said...

SUKSES YAA !!!
Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...