NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, December 15, 2010

1001 Facial Expressions !


nie adik aku. dia sawan. sawan gambar. mmg lah kan budak. nanti bila besar, kita hntr masuk Sekolah Pondok. so takde lah jadi tak senonoh mcm ni. hahaha. walaupun tak cukup 1001 keping gambar, tapi setiap gambar ni byk interpretasi nye. silalah list down ye. mesti cukup punya. ntah2 lebih. =D



nie duk hembus ape ntah !


 nie pose gigi bercoklat. hahaha.
gigi rosak actually. tahniah !


belah kiri konon konon buat cover ayat-ayat cinta.
rambut kuar mcm rambut menteri kita dah.
hahahaha. nasib tak color sket je jadi perang


pose nk makan penampar . tak pun penerajang !



okay last one ni nice lah kan. 
adik aku wakil aku bg kiss dekat
all Followers. thank you orait =D ..

2 comments:

NuR FaTiN said...

comel la adik mu.. mcm aku je

FrEE tHinkER said...

kalau adik aku mcm mu, maknanya adik tak lawa, hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...