NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, December 24, 2010

50 Bloggers Diperlukan II

Sebab nya aku nak join blogroll ni sebab cara 
mudah untuk share apa apa dekat semua orang. 
hehe. lagipun aku nak gak orang tahu cerita aku. 
asyik aku je tahu cerita orang. hehe. 
ikhlas tak bunyi nya ?

tag 2 kawan yang comel 

2 ) Dilla

6 comments:

dillataib said...
This comment has been removed by the author.
dillataib said...

ape mksud tag ni?
ape yg ak perlu buat sbnrnye??hihi

SyedMuzzamir said...

haha. takpe. tanak buat takpe. kalau nak buat klik dekat link yang aku bagi tu. hehe. tag ni maknanya aku inform mu pasal something. cam tu je. hehe

dillataib said...

link tu bwk aku directly
ke post ni.
so mcm tak paham.hntr link tu smule la.blh?

SyedMuzzamir said...

haha aku silap bagi link. hahaha. aku taktau kat mana aku bace neh. hehe. sorry2.

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...