NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, December 27, 2010

500 BLOG !


SALAM hai .
aku baru start blogging balik .
selalu join contest bro ben but bila program start,
aku tak dapat join. kadang-kadang sebab internet
buat hal, kadang-kadang sebab terbaik kuar pegi beli
barang, macam macam halangan. kali ni join dengan 
harapan dapat lah turut serta pukul dua karang.hehehe.

tujuan berblogging? 
hmm jawapan mesti lame kan. sebab nak carik 
kawan lah. haha. tak tak. actually blogging sebab
rasa bosan. bila rasa bosan, rasa macam nak tulis
diari. tapi takde fulus nak beli diari. pen warna warni
jadi buat blog lah senang. free hehe. then boleh share
paper jer. diari ni walaupun bersifat terbuka tapi rasa
best bila orang komen. rasa hasil kerja kita dihargai.
chewah. hahaa.

6 comments:

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

SyedMuzzamir said...

hi. okay2. nanti saya lawat. ada kerja jap.

nur said...

tahniah ye

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
slm kenal.. dah follow
ALL IN ONE

overscurry said...

jom sertai kontest anak mama's blog sekarang. jadilah antara 50 followers dan 50 juru komen terawal anak mama's blog pada tahun 2011 ini.cepat! anak mama masih menunggu.

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda;)
nice blog;D
apisv2©

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...