NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 23, 2010

Aduh Mimpi Pun Sampai Nangis Teresak-Esak


ni pelakon You're Beautiful yang aku baru tengok 
yang kedua last dari kiri tu actually Perempuan
tapi tu lah lelaki perempuan muka sama je
gambar ni ada kaitan eh dengan mimpi aku

Mimpi ni mainan syaitan kan ? Orang kata lah. So maknanya setiap kali kita mimpi, kita tengah main dengan diorang lah ? Blurp.. Hmmm.. Hari ni mimpi yang amat dasyhat .. Aku kan setiap tahun akan ada at least sekali mimpi sampai kuar air mata macam air hujan.. so semalam hujan kot, tu yang aku kena tempias sekali.. jadi tahun 2010, tangisan mimpi adalah pada 23/12/2010.. Nak tahu cam ne aku boleh nangis ? tolong angguk semua sambil jerit " Nak Sangat " .. okay .. aku tahu korang semua buat kan ?? jom baca kisah aku yang ntah pape .. lepas aku bangun tido kan, still nangis tersedu-sedu tau.. then aku gelak sorang-sorang.. macam haram je..



scene mimpi tu yang aku ingat start2 dekat time konsert terakhir. kira kalau dalam cerita korea nie, dah episod terakhir dah. cerita aku n cerita You're beautiful ni adalah sket persamaaan. sebab nya Go Min Nam ada dalam mimpi aku. Dia yang buat aku menangis. Siot punye Min Nam. Dasar Pig Rabbit. hehe. aku taktau wakta aku yang mana satu. dan aku tak pasti members Anjell mana yang ada. yang pasti kiteorg bertiga je. kalau campur Min Nam jadi empat orang ah.


bayangkan ni konsert Akhir, kami berempat mengegarkan Pentas Royal Albert Hall ( aku tipu je ni. nak bagi nampak real. ntah2 pentas sekolah je dik oii ) lepas je konsert kan, aku Go Min Nam menghilangkan diri. donno dia pegi mana. kiteorg cari dalam make up room takde, atas atap takde, mmg takde, taktau dia pegi mana. then aku nampak segerombolan pelajar baru balik dari kelas ( yang ni ntah pape, tak kena mengena pun, datang mana ntah diorang neh ) . yang lawaknya, dalam golongan2 pelajar ni, aku nampak Wawi, Leslie, Qina, Mien, Fama. lawak2. yang lagi lawak ketua mereka kat depan sekali, cuba teka sape? haaa tak lain tak bukan Aminu Razif. hahaha mmg kelakar siot. aku pun pelik kenapa dak2 Melayu ni boleh masuk cerita korea aku. yang lagi pelik aku siap lambai2 kat diorang, macam aku knal.mmg lah knal. tapi dalam mimpi aku yang syok neh, kenapa diorang ada jadi pelakon tambahan. sengal ~ . then lepas cari2 tak jumpa, Manager Ma cakap kiteorg kena nyanyi last song upon request. So lagi lah nervous kan, Min Nam ni takde. then terima mesej, yang Min Nam wish goodbye kat kami. Part tu lah menangis2 macam nak mati. tak sempat nak explain banyak, pengarah dah lata'CUT' terus aku bangun dari tidur. Hmmm. tak best lah cerita ni. pendek sangat. takpe kita tengok malam kang, kot kot ada sambungan ke. Hik3. aku wonder one thing, kalau lah mimpi tu mainan syaitan, maknanya syaitan tengok korea lah ye. hahahaha.

6 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

gominam n taekyung.....tp kite suke yg nme sbnr die lee hong ki...hehe..yg rmbut kuning tu..yg cmel2...hehe....

Hanna Vonný said...

JANG GEUN SUK..=)

Citi Bazyla said...

GO MI NAM <3 comel!!!
sy dah tgok smpai episde last. best!!! smpai trmimpi2 juga :p

SyedMuzzamir said...

zierwa : hahha jeremy ? kelakar kan. serius. mula2 igt dia gay. since comel kan. tak sangke ade perasaan gan kat go mi nam.
hanna, citi, jom kita tengok sekali lagi. hehehe

Jeely jelly said...

cite nie best sgt !! haha... suke kat jeremy tu.... wink wink.. :)

eyh2.. saye pun penah mimpi smpy menanges2 tau.. haha...

SyedMuzzamir said...

jeely jelly mimpi yang sama ? hehe jom berkenalan jom hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...