NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 23, 2010

Lady Gaga Diraba Peminat Perempuan

Seriously ada orang nak raba akak gaga neh ? akak tu korang pronounce sengau2 sket. akak = a'khaq.. haa baru sweet bunyinya.. Melampau. takde taste btol. raba lah orang lain. akak ni dah selalu sangat tayang, pakai baju pun macam tak pakai, lagi mau raba? gila punya olang. hahaha. kalau aku jadi reporter, aku tak lapor benda nie. macam kelakar. haha. even kalau aku jadi polis pun, aku gelak kalau akak gaga ni mengadu kena raba. haha. tapi nak buat macam mana, apa apa pun dia still perempuan dan ada hak istimewa terhadap diri dia. well, keep on reading peeps. 


BIARPUN sudah biasa dengan pakaian seksi, masih ada lagi peminat penyanyi Lady Gaga yang mengambil peluang untuk meraba payudara penyanyi berimej pelik ini.
Ketika sesi bertemu peminat di Paris, Gaga telah diraba oleh seorang peminat perempuan.
Bagaimanapun Gaga yang menyedari perkara tersebut hanya berkelakuan seperti biasa tanpa menjejaskan emosinya yang ketika itu sedang melayan peminatnya.
Pada hari tersebut Gaga tampil dengan mengayakan gaun yang mempamerkan bahagian dadanya. Dia diserbu peminat sebaik sahaja keluar dari hotel penginapannya.
Biarpun cuba bersembunyi dengan memakai cermin mata hitam, namun dia masih dikenali dengan penampilannya yang unik.- Mstar Online

2 comments:

elleyayah . said...

lady gaga memang unik kan.ada kontroversi cakap dia ni ada bawak mesej utk sesatkan umat islam

SyedMuzzamir said...

Unik sangat.
pelik pun ade.
aa ade gak dgr pasal iluminati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...