NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, December 24, 2010

Anugerah Skrin Seperti Biasa ~ Bosan tahap Gaban

Aku pasti korang setuju kan. Btol tak? Btol tak? same je tiap tiap tahun. akan jadi bosan dalam apa jua keadaan. mungkin sebab awards tu tak menyengat. so kita pun naik jemu kan. then, cara penyampai hadiah same je. scripted. kan kan? dari dulu sampai sekarang itulah. Jom kita try kritik sket2 yeah. pemenang pun okay lah kan. deserve lah tu. aku list kan sekali nanti yang aku rasa best. yang tak best, hmmm diam sudah lah kan.


Pelakon Filem Terbaik 
- Bront Parale
- Sharifah Amani

Pelakon Pembantu Filem Terbaik
- Aaron Aziz
- Fadilah Mansor

Filem Terbaik 
- Mualaf

Pelakon Drama Terbaik
- Fauzi Marzuki
- Nor khiriah

Pelakon Pembantu Drama Terbaik
- Isma Yusof
- Fazura

Drama Terbaik
- Antara garisan

Drama Rantaian Terbaik
- Nur Kasih

cukup lah kan. yang lain macam tak menarik kan untuk korang tahu. Pengacara okay okay je. kadang kadang kelakar, kadang kadang lawak tak menjadi , but was nice. macam Afdlin dengan Fafau jugak sem lepas. Persembahan macam biasa boring. cuma yang best aku rasa intro lah. Adibah Noor, Jac dengan Noryn Aziz. Ziana Zain & Anuar Zain tak menyengat. Lagu baru sangat. Tak Mesra pendengar lagi. then lagu tu dah dipotong. so sangatlah pendek, dah tak sempat rasa paper. At least biar dorang duet satu lagu, thats even more better. aku rasa lah kan. Penyampai Awards biasa jugak boring. yang best aku rasa Erra, Eja dengan Aziz Satar je, kelakar skett kan. Persembahan hampeh bagi aku of course lah Kurnia yang ntah pape. Noh Hujan & MizzNina. menyanyi ke ape tu atas pentas. aku rasa dorang dipilih sebab dorang hot kejap tunang hari tu. ape2 lah kata lebih peminat dia marah. hehe. Penutup Faizal Tahir gimik paling best. gimik je lah. persembahan dia aku tak suka. hehe. sebab selalu je nak lebih dari orang. hahaha. 

p/s : perasan tak yang menang belakang tabir. lupa untuk apa. tapi yang pakai baju pendek warna putih tu. hehe. muka bias je. baju mengalahkan artis. Fuhh.

6 comments:

manggosteen said...

tol tu..aziz satar je yng best sket..
yang lain mcm tgk majlis biasa je..

SyedMuzzamir said...

kan ? hmmm. so tiap2 tahun anugerah skrin kena jemput aziz satarr. hehehe

h A n Y S said...

mmg bosan! alih2 bukak laptop layan blog lg best! heh heh~

manggosteen said...

haha..laku betul la aziz satar..
lagi satu anugerah ni tempat artis2 tayang body je..

shera haifa said...

ermm xtngok pun..tp dpt tau jgk apa yg brlaku ada org update kat blog..mekacih yaa

SyedMuzzamir said...

hanys : tu ah. baik bace blog. lagi best kan.
shera : ehhe welcome. thank you sudi baca

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...