NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, December 25, 2010

Ramai Penyanyi Kena Reject Nyanyi Lagu Filem Nur Kasih?

Info Murai Dot Com. 
ade dengar citer kan Filem Nur Kasih kuar tahun depan? tu lah cerita nya. Hafiz Hamidun di tugaskan untuk buat lagu teman cerita ni. hari tu dengar kata tiz zaqyah nyanyi sendiri. sedap ke suara dia? xtaulah. tak penah dengar lagi dia nyanyi. hehe. citer ni dah siap dishoot pada syawal hari tu. so lagu yang terpilih ini tajuk dia Bertemu Cinta. Al kisahnya, lagu ni ala ala mood dan feel lebih kurang lagu Rossa tu, apa tajuk eh? ayat ayat cinta kot. macam tu lah. tapi nak cari penyanyi lagu ni amatlah susah. sebab dengar kata dari Murai pihak penerbitan filem ini amatlah cerewet. nak yang gempak gempak je.  awal awal lagi byk dah penyanyi gempak2 kena reject macam Bob AF2, Azfar, Misha Omar, Aizat, Mila. adoiii. mesti pening kepala Hafiz neh . Mila adalah antara penyanyi yang paling berjaya menterjemahkan emosi dan penghayatan lagu tersebut dengan baik sekali. Macam ala-ala Rossa.

hari tu terbaca dekat tweet Hafiz ni, Sabhi Sadhi dah siapkan rekod kan lagu ni. kena tunggu tengok berjaya tak memuaskan hati Penerbit filem neh. hehe. jadi harap2 gempak lah ye lagu tu. jangan nak cari penyanyi je lebih. lagu nya haram. cerita tak box office. hehe. same same kita tunggu. 


2 comments:

alexa yussida said...

tak sabar gak nk tgk filem ni..harap best ler...

SyedMuzzamir said...

tu lah. sangat menanti. hehe. first week dah nak pegi tgk kt wayang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...