NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, December 25, 2010

Diari Mangsa Rogol

Gara-gara sebuah diari , aktiviti abang kandung terbongkar . Fuhh. dah bunyi macam detektif conan dah kan. tapi ni kesah benar. tiada yang benar selain dari yang benar benar belaka . terjada dekat Jasin ni . al kisahnya macam ni mak ayah dorang divorced. so anak-anak semua duduk dengan si bapa yang amat "BAIK" .. aku caplock kan kat situ, nak tau nape? terus kan membaca. si gadis yang malang ni duduk dengan bapak dia sekali dengan lima beradik yang lain. orait. so setelah bertahun lamanya, akhirnya si bapak hantar si anak gadis ini ke pusat kebajikan dengan mendakwa tak tahan sikap liar anak gadisnya ini. sedangkan si bapak ni tahu anak gadis tu jadi mangsa pelepas nafsu si anak lelaki dia. tapi ntah nape, si bapak lebih rasa bagus pegi back up si abang. dia tanak keluarga dia tanggung malu, so dia singkirkan anak perempuan dia. bodoh punya ayah. anak gadis tu bukan keluarga ko jugak? 

ni lah silap pengajaran. belajar tinggi tinggi, bodoh berlapis lapis. anak lelaki ko yang rogol kan, siap ugut lagi anak perempuan ko, ko boleh diam dan ugut anak gadis ko sekali supaya jangan heboh. tak ke bengong tu pakcik? sepatutnya ko pegi marah anak lelaki ko tu, dan anak lelaki ko tu lebih wajar di hantar ke pusat kebajikan atau pusat pemulihan akhlak, bukan si mangsa yang tak bersalah. marah btol aku, sorry lah emo sikit, tapi korang nilai lah sendiri. korang baca ni korang rasa marah tak? seolah olah dia galakkan lagi anak lelaki dia yang umor 16tahun tu pegi rogol adik sendiri. bengong sekali lagi kat situ. yang tak tahan nya, first2 rogol, then kantoi ngan bapak dia, bapak dia pegi report polis. eh tunggu, korang jangan nak kata ayah dia baik eh. ayah die pegi report polis claim tidak tahan dengan perilaku anak gadisnya yang liar. bodoh, sapa yang liar sekarang pakcik oii. 

tahun lepas saje, berapa kali dah adik dia kena rogol. eh abang, ko tak rasa pape ke rogol adik sendiri ? ko ni binatang ke ape? adik sendiri kot. !! tak beragak .. so bila anak gadis ni masuk ke dalam pusat kebajikan, hari-hari dia kol mak dia. nangis2. mak dia tak sedap hati.. then mak dia pegi rumah bapak ni tanya kenapa dan apa terjadi sebenarnya. for sure lah semua tak ngaku kan. semua buat2 tak tahu. then , mak dia jumpa diari si mangsa. terbongkar lah rahsia. and si anak yang sengal dengan si bapak yang double sengal ni mengaku lah. dah takleh nak elak kan. dah ada bukti depan mata. bijak jugak mangsa ni. so si mak dah report polis, suspek kena reman seminggu. macam mana eh si mak nak tengok muka si anak lelaki kandung die tu? aku tak dapat bayangkan.

mintak jauhlah semua ni. kepada anda semua, kalau ada something yang korang tak suka, tulis lah kat diari ke blog ke kan. at least nanti kalau ada pape boleh jadi bukti. walaupun tak kukuh, tapi biarlah at least ada. jaga diri baik2. yang muda muda ni, jangan lah liar sangat eh. kalau mak marah kuar rumah, dengar lah kata dia. nak couple pun, agak agak ah. ni baru form1 couple, mesej dengan gf cakap pasal buah d*d* lah. come on lah dik. kiteorg yang tua ni pun takde mesej2 benda macam tu. fuhh.

10 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

budak sekarang dh diluar jangkaan...

Jeely jelly said...

1 perkataan je utk bapak n abang dye.. Vunguks !

$καяαмɛℓαʓʋяɛ said...

. macam3 orang zaman sekarang . adoi3 .

SyedMuzzamir said...

nor : tu lah. dah terlampau lampau. govt shud do something. hmmm
jeely : i tambah double vunguks
yang ketiga : susah i nak eja nama u. hehe.

Redzuan Kassim said...

cetek betul pemikiran bapak dia...
haishhh

Cikgu Fikri said...

TUMPANG MENCARUT JAP AE?

bodo punya bapak..
lakahanat lah ko..
sial..
dh tentu2 anak jantan ko yang bangang tu rogol adik sendiri,
yg ko g back up tu pe hal?
ntah2 ko pown join sekaki..
pergh..
geram siott bcr entry ni..
ni lah manusia akhir zaman skrg ni..
pngaruh teknologi jerk lebih..
byk tgk maria ozawa..
pastu, kes rogol meningkat.
errr..
sorry..
over plak..
aku mmg tka bole beb tgk kes2 cmni..
hehehe......

SyedMuzzamir said...

redzuan kassim : ni lah yang melanda anak muda skrg bro. bapak dia aku xtau lah bro. pelik2.
fiq : hahaha best punye ko bagi. setuju. so far mangsa takde pulak cakap bapak dia main dia sekali. adoi. sebut maria ozawa ? ko layan jugak ke? hahaa

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Si bapak & anak lelaki dua2 jantan takde hati perut. The end

SyedMuzzamir said...

lekat lekit : nice one. conclusion yg betul tepat dan padat.

saya afi. said...

ape punye bapakla mcm ni. haishh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...