NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, December 15, 2010

Khas Untuk Bro Ben. Ahaks.


Ahaks. gatal tangan nak buat jugak entri neh. biaselah sindrom takde keje tapi takleh balik umah sebab still ada dua jam sebelum waktu pejabat habis telah muncul. orait. straight to the point, jom jawab soalan Bro Ben.

  1. Bila mula buat blog ?
    - dah lame kot. lupa exact date.rasanya tahun lepas awal2 tahun kot. =)
       tp jarang aktif mcm nie. sbb biasanya time sunyi je carik blog. hehe.
  2. Jumlah follower sekarang ini ..
    - 38 orang 
  3. Berapa trafik harian ?
    - hmmm mcm mane eh nk cek trafik harian. serius tak reti. 
  4. Sehari brapa entri ?
    - tgk mood. tapi average 1. kadang2 je 2. hari nie 2 dah entri buat.
  5. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
    - selain dari blog Bro ben neh ( hahah dengan harapan bro ben share   untung nuffnang dia ) hmmm blog kawan sekolah lama eesyaheera.blogspot.com sebab dia cantik cun. (harap die tak bace neh.hehe)


15 comments:

Ujang9897 said...

gd luck

Nur Mudrikah said...

sama2 memeriahkan dunia blog..ziarah dari belog en ben ni..jomdtg umah sy

Nur Mudrikah said...

sama2 memeriahkan dunia blog..ziarah dari belog en ben ni..jom dtg umah sy

Nur Mudrikah said...

sama2 memeriahkan dunia blog..ziarah dari belog en ben ni..jom dtg umah sy

Syafiq Rosli said...

all da best

FrEE tHinkER said...

thank you kawan2. salam ziarah jugak . =)

Shahazrin said...

follow... dr blog ben..

Tilam said...

hi selamat berkenalan

forever love said...

lalu sini ikut abg ben

Miela Tahril said...

saya join juga :)

FrEE tHinkER said...

tq shahazrin , tilam , forever love, ,miela. salam knal =)

✿ CikCimi said...

ramai jugak join.
:)

FrEE tHinkER said...

join cik cimi. follow yeh

nur said...

selamat berblog.. sekarang follower dah 48 ye.. tahniah

FrEE tHinkER said...

thanks nur. ajak lah kawan2 tgk blog neh, follow memollow yeh =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...