NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, December 20, 2010

Lady Gaga Bagi Salam ..

haha entri mcm kelakar siot. serius. ni mimpi aku semalam. boleh tak mimpi mcm tu? nie kes aku buat entri pasal die perform tanpa pakai baju dalam lah nie. adoi. nak tahu mimpi aku cam ne? jap2. orang kata kita takleh ingat seratus peratus mimpi kita kan. aku pun. tapi part2 yang best mesti aku ingat. dia mcm automatik macam tu. hehe. 

mimpi bermula..... zZZzzZZzzz ...

aku duk lepak2 kat umah , baru balik keje kan. duk letih2, tgk tv. then dengar orang bagi salam. aku mcm malas actually. tapi dah kerap sangat, aku pegi lah intai kat pintu. takde orang. aku sambung tgk tv, then aku dgr lagi org bagi salam. kali ni aku pegi depan pintu terkejut beruk aku. lady gaga beb. aku pun mulakan dialog.

Aku : waalaikummusalam. lady gaga?
LG : yes. 
Aku : may i help u gaga? chewah aku pggl die gaga ok.
LG : ho lah. tok ke aku maghi sining saje saje. mu napok Alejandro ?

terkejut lagik aku. kaedahnya Lady Gaga speaks Kelantan's slang. Omg.

Aku : Omg, you can speak malay?
LG : nate bongok neh. malay gapo gak. kelate. che mek molek. ish rare ah aku jupe org benok supo mung

gila ah gila ah.. hebat gila.. dah tak ingat dah.. last2 aku sedar, mak aku jerit, suruh bangun pegi keje  dah pukol 8.20am. huhu. ni lah padahnya tulis entri pasal dia.. tapi before this, takde lak ape yang aku tulis ni terbawak2 dalam mimpi.. adoi.. hehe..



lawak lawak. 

4 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

hahhahahah x tertahan aku gelak sorg2.. hahaahahahah

FrEE tHinkER said...

haha. aku pun. tak ke pasal lady gaga datang umah cakap kelate. nasib baik takde scene dia makan budu. hahah

AinnalinaRamdzan said...

o di sini rupenye Bibik Gaga awak...hahaha

FrEE tHinkER said...

hehe.. aa. kat sini. nakal sangat bibik neh .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...