NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 30, 2010

Oreo tu best kan ? Tapi Geli Nak Celup Tangan Dalam Susu

haaa korang suka Oreo tak ? ala yang " Putar , Jilat , Celup " .. bukan oreo je lah kan, biskut sandwich yang lain pun ada kan, yang copycat Oreo nie dan dijual dengan lebih murah. aa ade, aku suka beli. dulu masa Mrsm Kuala Krai, before pergi prep, wajib beli RM0.50.. sangat sedap okay.. so sebab kan biskut tu Pmr aku tak cun.. sebab biskut tu terlalu sedap, dan aku jadi lalai makan biskut sampai tak study.. aku ada alibi kan kat sini, hehe. memang aku tak pernah salah pun. ni kawan kawan aku selalu cakap dekat aku. dorang kata aku ni tak pernah kalah, asyik nak menang je. amboi amboi senang je dorang cakap . takpe sem depan aku nak buat kalah je. hehe. berbalik kepada Oreo ni, ramai makan dengan sudu kan. sebab nya kotor lah tangan kalau celup dalam air susu tu sekali. well, aku pun cam tu gak. bila makan mesti bunyi cam ni " Putar, Jilat, Celup, yeks kotor tanganku "

so jangan risau. sekarang ada alat baru. aku baru jumpa dekat Internet. hehe. memperkenalkan Mr Dipr. sebab kan kalau aku lah kan. kalau guna tangan. tak sempat masuk mulut, biskut tu cair dulu dalam air. kalau guna sudu pun macam tu. hehe.



nampak Elegant tak ? btw, aku bukan kerja dekat smartshop ke ape eh.. aku saje nak share info.. benda ni memang sesuai untuk kanak-kanak eh.. orang besar pun boleh tibai sekali.. sebab tu ada gambar cartoon tu kan.. tapi kalau aku ada anak, aku takkan beli untuk anak aku.. kesah lah pulak kan tangan anak aku kotor.. biar kotor. boleh basuh dekat dapur tangan kan kan.. buat apa nak beli benda ni.. buat perhiasan boleh lah.. tapi nak guna, hmmm tak praktikal.. aku pun celup celup gak.. okay je.. kalau tangan kotor, korang jilat sekali tangan korang tu.. hehe.. 


6 comments:

Syazana Aziz said...

cam kelakar je. saye lebih rela guna sudu daripada gune mende alah ni. agaga

SyedMuzzamir said...

btol. sangat tak praktikal.

cik enon lalalaa said...

macam penyangkut baju je..
tak pun tempat sangkut kunci..
kalau makan biskut oreo guna benda nie, mesti nanti sangkut kat gigi..hehe

SyedMuzzamir said...

haha. taktau lah tu. tapi memang kelakar kan.
kalau saya, memamg tak beli lah.
kecuali kalau beli oreo, dapat free. hehe

Cik Kyla said...

salam,

sweetnye post.

hahaa.. :D

slmt bekenalan! :)

SyedMuzzamir said...

hi cik kyla. i ade drop comment kat page u but im not sure masuk ke tak
salam perkenalan gak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...