NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, January 12, 2011

Ada Orang Cakap Aku Hensem !

ouchh malu malu kucing aku dibuatnya .. 5 6 kali aku baca .. kot kot orang salah tulis .. blushing .. dah merah padam pipi neh .. jap nak senyum puas puas jap ..1 2 3 4 5 6 7 8 9.... dah okay dah.. kenapa tak percaya ke *nada iklan cimb* .. harus percaya .. aku tak tipu .. aku tak cakap kosong eh .. meh aku tampal bukti supaya terbeliak mata korang .. hehe ..


see ? nampak tak ? okeh lah . aku admit . bukan dia cakap aku hensem . dia cakap header/banner aku je hensem/cantik .. sekian .. tapi kira logik lah kan .. kalau banner cantik lawa pun kan, model dalam gambar tu buruk rupa, mesti hodoh kan? kan? kan? terima kasih lah puji .. aku lupa nak suruh korang sediakan baldi awal awal tadi .. mesti dah basah keyboard tu kan dengan muntah darah korang .. haha .. 
dah takde orang nak puji weh .. puji diri sendiri lah .. at least aku puji .. kau ada ?? nie adalah seorang blogger yang amat baik hati dan pemurah telah meng-review blog aku .. terima kasih byk .. ada persoalan dia tinggalkan dalam entri dia .. ni aku nak jawab .. hehe .. blogger yang baik ni adalah Wavex ..

1) nama blog I'M CALLING YOU , aku panggil semua orang untuk datang lawat blog aku .. aku menjemput dengan tangan terbuka semua orang untuk datang .. hari hari aku buat open house .. hehe .. boleh kenyang dah korang ,, 

2) maksud tagline aku tu macam ni lah lebih kurang in malay .. manusia yang tiada imaginasi takde sayap untuk terbang .. hehe .. macam mane eh nak cakap .. hmmm mcm nie , aku nak cakap imaginasi tu berguna untuk diri aku .. sebab bila aku berimaginasi , aku nampak bayang bayang future aku .. dalam makna lain , aku buat draft bagaimana kehidupan aku .. ala macam korang buat draft kewangan tu .. lebih kurang lah tu ..

3) nie header guna online editor .. lupa dah laman web tu .. aku tak reti gune adobe .. nie pun baru je download dari Kelaot .. sebelum ni tak penah pakai pun .. ni baru nak belajar guna ..

hehe .. so sape sape yang baik hati , ada lagi nak review , dipersilakan .. aku ucapkan terima kasih banyak2 ... silalah lawat Kelaot dan Wavex .. diorang buat open house tu .. hehe ..










3 comments:

waveX said...

nice bro..

~~zAnAfAhMi~~ said...

blog akak lagi buruk, yg ni kira ok la tuh!! akak follow...

fyna said...

da molek da tue...hehehe....dr header sy yg x seberape tue...






jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...