NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, January 25, 2011

Duit Dah Masuk .. Terima Kasih ..

salam .. selamat pagi .. ekhem ekhem .. excited je nak update blog hari ni .. ee mesti dah menjerit ni hari ni .. mesti ee dah makan subway .. kenapa nama ee naik ? aku pun tak pasti .. aku bangun tidur je .. got a message from akak aku .. katanya kawan dia duit dah masuk .. ahaa ni bukan duit nuffnang eh .. nak tunggu duit nuffnang berjanggut lah jugak aku kan .. ni duit lain .. ish ish tutup mulut excited .. lantas , ( macam komik ke ? ) aku cek bank islam sms banking .... horayyyyy duit dah masuk .. kita buat temuduga sket boleh .. apa perasaan aku ..

1) rasa macam nak ponteng kelas je 
2) dah takleh nak makan nasi , takut mulut sakit
3) gatal tangan je pegang laptop ni . yeks . besar sangat
4) geli pegang hp aku . takut tangan naik kurap
5) nampak kfc panggil je . nampak pizza jerit je nama aku .
6) rasa nak pakai spek mata hitam hari ni .ekhem ekhem OKB
7) perlu bawak payung kot pergi kelas .. panas lah 
8) nak upah bodyguard tak eh? takut lah . rasa tak secure
9) malam ni ingat nak tidur hotel lah 
10) rasa macam nak pindah universiti je haha yuran uitm murah

okay aku berlagak .. takde lah jangan salah faham .. kesian kami jpa masuk duit lambat .. lambat sangat sangat .. bayangkan kami terpaksa makan nasi lauk telur je hari hari .. pen boleh beli sebatang je .. tu pun dah nak habis dakwat tulis nota .. buku nota sampai koyak koyak tekun sangat menulis .. broadband dah habis limit asyik download journal je .. hp kredit selalu habis telefon lecturer .. mata macam panda dah .. stay up selalu.. stay up tanpa minum coffee ..banyak lagi kesedihan .. tapi tanak cerita .. isk isk isk .. kesian .. sekarang duit dah masuk , boleh beli baju raya cina .. tocey tocey jpa ...

p/s : haish nak minum coffee starbuck la jap lagi .. kat mane eh ade jual teh ais rm20 satu gelas ?? haish ade org ajak pergi sunway .. hahahah .. harus bergerak sekarang .. per tiga tiga .. gerak lurus .. 


6 comments:

iLa SaHaR said...

berjimat cermat ye... jangan boros.. mana tau nanti lambat laie masuk sen nye

eesyaheera said...

tepat tekaan kau. aku meraikan kegembiraan dengan Subway. haha. class pagi aku ponteng sebab g jumpa supervisor.

balik rumah tidur. esok sambung enjoy. hahaa

iQapiQa said...

en.syed:beruntunglah anda yuran uitm murah sakan...selamat berbelanja...
ngeh3..

iQapiQa said...

en.syed:beruntunglah anda yuran uitm murah sakan...selamat berbelanja...
ngeh3..

SyedMuzzamir said...

hahha ee memang best e.. mase aku tweet ko pagi tadik, aku dah tau masuk duit.

kerja sambilan said...

Duit tu akan datang dan pergi, so kena berjimat dan kena tahu cari bila dah kering....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...