NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, January 29, 2011

Jangan Jadi Bodoh . Tak Tahu Tanya .

Assalamualaikum . Maaf kalau entri ni bunyi kasar . tapi aku nak cakap awal awal . tolong jangan jadikan issue , entri atau perkara -perkara yang aku tulis dalam blog ni personally . sumpah aku marah gile . kalau rasa menyampah takyah baca blog aku ni . aku berkongsi apa yang aku nak kongsi . aku tak mintak korang tolong revise atau amend apa apa . dan aku tak minta pun korang gazette apa apa . so harap maklum . semua post hanyalah bertujuan untuk suka suka dan sebagai hobi . 

kalau rasa nak guna issue dalam blog aku ni untuk personal attack , tanya aku dulu cerita sebenarnya . jangan nak pergi terus tanya family members aku atau kawan kawan aku . kenapa kau nak pergi tanya diorang ? bukan diorang tulis ni . aku tulis sendiri . so tanya aku terus . buat apa takut . kau cakap macam bagus . cakap macam gaya penceramah . tapi akal takda . otak udang . lepas tu mula lah create scene . then last last aku yang jadi mangsa . 

kalau aku boleh block kau dari block aku senang . tapi aku taknak lah nak letak security kat blog aku ni . nanti kau rasa kau hebat . nanti kau rasa aku takut dekat kau . aku tak takut dengan kau . kalau aku tak takut dengan kau , kenapa kau nak takut dengan aku ? kalau kau berada dekat paksi kebenaran , takda apa yang kau nak takut . fikir baik baik . kalau semua benda yang aku tulis kau nak guna buat personal attack , baik kau jumpa aku . aku bagi semua points dan cerita yang kau nak tau untuk personal attack . jangan nak salahkan blog aku bila orang kata kau perangai macam budak setan .


buat mulut lagi . 
kayu ni lekat kat mulut kau .
sekian terima kasih .


tengok muka dia neh ?
dia pun bengang macam aku tau ?
tak tahu ? tanya lah . 




12 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

ada stalker yang bermulut jahat ka???

SyedMuzzamir said...

tu la siti .. bengang tau ..
taktau usul periksas.. then pergi passing cerita dekat family members dan friends .. susah laaaa

Hati Batu said...

oii..sabaq2..hehe org mmg cmtu, lagi suka tnya org lain dari org yang layak d tanya sbnrnya.... kalau aku jadi kau, aku pun tension beb..haha releks bro..jgn jadi hati batu..=)

SyedMuzzamir said...

thank you bro .. takde lah ..
kalau nak passing pun , biar lah dari mulut aku source tu . takkan lah aku nak cerita sejujur jujurnya dalam blog ne

iQapiQa said...

wah2..u betol2 mrah gayanye..
sue je c mulut tuttt itu..hahahah

qimiqa said...

sbaq k... huhu

ieMa ackLes said...

sabaq jela..

SyedMuzzamir said...

iqa , qimiqa dan iema , ahaks tengah sabar ni . tu yang lontar vokal dekat blog. hehe ..

iema ackles ? adik jensen ackles ke neh ??

SyafzMagz (Yen) said...

sabar jela syed...aku paham prasaan ko..aku pon penah kena jugak macam ni...
aku ade cerita nak share sikit dgn ko tp xde kaitan pun dgn kes ko tp aku nak share jugak..x larat nak pendam lagi...
cerita ni yang paling latest punyer...dah la x smart, kurg ajar pulak tu...aku pon x smart...aku x kisah smart ke x..kalau muke x smart tp perangai baik xpe la...tp ape yang aku nak story ni, seorg mamak ni dia rasa dia tu pandai sangat, bagus sangat sampai dia memperlekehkan orang mcm aku ni...aku tahu la aku x bagus tapi jangan la hina org lain...lepas dia hina, siap gelak2 pulak tu...geram betul la aku kat dia! rase mcm nk penyek je dia ni...at least aku x ciplak yang org lain...dia tu dah la xde usaha sendiri, siap nak hina org lain pulak...ape kes mamak ni? siape x panas kalo kena hina sampai mcm tu sekali , panas gile bro!

[kalau x suke komen ni sila delete ya] just untuk meluahkan perasaan je... :)

SyedMuzzamir said...

bro , kalau aku jadi ko , memang lah entri blog aku seminggu emo . motif gila nak hina orang . aku pun pernah bro rasa ape yang ko rasa. bengang .

Si DauN CeRi said...

wuwuwuuu.. walaupun sy tatau crite.. tp sy nak cakap.. "sabar lah alii..."
mcm dlm lagu ape nak jadi, ali mamak.. kikiki

shaukimaravilla said...

nape ni bro? chill la!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...