NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, January 29, 2011

Result SPM .. dah keluar ke ?

Salam hi . dah dinner ? sorry eh kalau kalau lah entri yang lepas tu buat anda rasa aku ni teruk atau apa . aku bukannya apa . aku jenis yang berterus terang . aku bukan jenis yang suka simpan rahsia . sebab tu aku tak suka kalau cerita yang tak benar dihebohkan sebab takde reason nak kuar cerita macam tu . kalau aku ni jenis yang simpan rahsia , aku boleh faham kenapa ura ura yang tak best tu boleh keluar . tapi aku ni jenis yang cerita semua benda dekat orang . kalau korang tanya A , sampai Z aku cerita tau . jadi kalau ada apa apa yang mengganggu fikiran boleh tanya terus . tak perlu nak hantar dekat harian metro bagai . even tak perlu pun sms Tanyalah Ustaz macam RTM buat tu . orait . lupakan yang lama .

Aku sekarang ni tengah membelek belek dan membaca baca penyertaan korang untuk first contest aku tu . ni duk pening kepala nak pilih mana satu . tapi macam yang aku cakap hari tu , pemenang akan dipilih secara random . bukan sebab isi gempak atau pendahuluan macam best . aku bukan cikgu bm atau examiner yeah . aku ni hanya insan biasa yang mampu dapat A2 je untuk BM Spm . kelakar ke ? aku rasa tak . tapi yang pelik nya paper English boleh A1 . well , you know , I was born in Australia . huahaha takde lah aku ni orang Malaysia je . lahir kat dungun ni jugak . kalau korang rasa muka aku ni ada mix ( padahal takde punkan ) , ternyata korang tersilap lah tu .

Tapi tu lah kan . result spm dah nak keluar kan . nanti pilih lah Upu betul betul ye . jangan pakat klik klik je boring tu . tau lah online kan . tapi guna otak sket . kalau taktau tanya orang yang tahu . jangan guna kepala sendiri je yang kadang kadang tu biol jugak . aku dulu pun biol jugak . dah sah sah bio dan fizik aku C5 , aku masih lagi yakin isi upu pilihan pertama hingga ketiga , kos kejuruteraan . ni namanya lembab bodoh tak bertempat okay . dah tahu tak layak yang gatal tangan tu apply kenapa . nasib baik lah UPU ni baik , dia bagi aku pilihan kelima aku iaitu asasi undang undang . kalau tak , mesti aku dah pergi matrik kan .

Aku tau sekarang ramai bloggers golongan yang tengah tunggu result kan . since takde benda nak buat . semua pakat jadi blogger . bagus lah tu . tak salah kan nak sharing apa yang anda tahu . kadang kadang kan cerita hidup kita yang tak menarik pun , maybe menarik bagi orang lain . kan kan ?? korang perasan tak aku ni macam suka melalut kan . selalu aku rasa title entri aku dengan isi entri aku tak sama . haish . aku suka mengarut macam ni . agak agak kalau aku tulis novel boleh challenge tak Ahadiat Akashah ?? aku nak buat tajuk hmmm Lagenda Si Setan .. so nama pena aku Akhsyah Hidayat .. hehe .. cun ?? kalau aku buat dan publish , korang beli eh ?? support sket aku ni .. hehe ..

3 comments:

zianaRizz said...

tgu rsult jgk! stpm,huhuu..

mottymot said...

takotnya na amek result spm ! huhuu !

doakan result spm sy bagus (:

SyedMuzzamir said...

ziana : good luck .. dah mcm ziana zain nama .. hehehe

motty : good luck .. bolh punya.. =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...