NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 21, 2011

Putera Ayu ? Ayu Lah Sangat ..

ayu bukan sebarang ayu . 
ini putera ayu datang dari 
padang jawa .. haaa amacam ??
syok tak intro kali neh ??
bukan puteri je boleh nak ayu eh ..
zaman sekarang, putera lebih ayu ok ..
kalah lah puteri puteri di luar sana ..

jangan fikir jauh sangat .. actually 
nie nama kedai makan di padang jawa ..
padang jawa taktau ?? ala dekat dengan 
uitm shah alam tu .. takpe2 kalau tak knal ,
once dah ade dekat uitm shah alam , contact 
aku asap .. nanti aku bagi direction pegi 
restaurant nie .. tapi kena belanja aku lah..
bukan free beb .. takde keje nye aku nak nengok je
kome duk makan enak enak kat situ .. 

al kisahnya , kami nak makan dinner. 
as usual , haa cakap omputeh sket ye ..
kalau time makan , makan susah nak decide..
tak tau lah kenapa .. hehe .. so fikir punya fikir..
last last terkeluar nama putera ayu .. hehe ..
kiteorg tak penah makan pun kat sini ..
penah nampak signboard je ..

so kami pergi lah ..
fuyoo.. first time masuk .. macam cun ..
ade parking site .. surau .. waitress pun cun ..
makanan sedap .. air mantop .. harga ada kelas ..
takde lah mahal sangat .. takde lah murah ..
tapi boleh diconclude kan sebagai berbaloi baloi.. 


ni la gambaran luaran kedai tu ..
cantik .. kami pegi time magrib ..


nie keadaan dalalam kedai ...
macam five star kan .. 


nie tempat yang boleh shooting punya ..
ada air terjun siap .. hehehe.. 


nie pulak surau dia .. boleh tahan luas..
so kalau ada nak buat jamuan ke ape ke ..
nie tempat yang sesuai lah ...
kat bawah nie detail kedai tu yeah ..
padang jawa itu shah alam ..
bukan klang .. hehehe.. 

RESTORAN PUTERA AYU
Lot 34486-2
Jalan Besar Padang Jawa
41300 Shah Alam

Phone   : (03) 5513 3759
Fax       : (03) 5513 7758
Email    : admin@puteraayu.com
Web      : www.puteraayu.com
Asst. GM   : 017 - 881 0492 (Pn. Wan)
Operation Manager    : 012 - 370 3534 (Mr. Ikram)
Front House Manager : 014 - 227 1669 (Mr. Fakri)

Operation Hours
Tuesday - Sunday    : 4.30AM - 1.00AM
Monday                  : Closed


3 comments:

Ayuni said...

hm, cam best je....

maRShA said...

waaa lawa la tmpat tu~!! siap ade surau lgi... law pg bkak pose pon best!! ^^

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

cam best!!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...