NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, February 17, 2011

25 Random Things About Me - Tagged

Hari ni buah hati tag kita untuk 25 random things about me .. so sweet .. kita jawab eh awak .. supaya awak lebih kenal kita nanti .. adeh gedik pulak rasa diri ini .. takpe sekali sekala gedik okay jugak .. daripada aku tulis " kitewww jhawabb eh awak .. nanti awak lebey tenal kitewwww .. ala tomey tomey " .. menyampah .. letih kot nak baca benda alah macam ni .. kalau dekat facebook tu kan , memang lah ter-juweh bibir aku bace .. serious .. cuba korang cuba baca .. okay fine mungkin sweet bagi korang .. tak bagi aku .. bukan sebab aku ni tak hensem , loser atau sebagainya .. tapi bagi aku sangat tak cool okay buat macam tu .. kenapa aku baca ?? dah kata kuar dekat home facebook aku .. kenapa aku kisah ?? mahu nya tak kisah .. diorang manja sangat .. tapi aku tak cukup manja .. aku jeles .. ahaks .. haish bila melalut ni lupa lah nak jawab soalan buah hati .. hehe .. 

1 - saya mixed . mak saya orang marang . ayah saya orang dungun . haha . so darah saya bercampur . bercampur daerah .

2 - saya ni lelaki . okay random sangat jawapan aku ni . 

3 - saya umur 20 tahun walaupun muka nampak macam dah ada anak 10 orang cucu 100 orang .

4 - saya baru langgar plate motor orang yang parking dekat esso dekat umah saya menggunakan kaki gergasi saya . 

5 - saya ada external baru . fuyoo . baru beli tadi . 640g . haha . *berlagak*

6 - saya takda awek pun walaupun saya selalu jual mahal bila orang nak berkenalan dengan saya *tiputipu*

7 - saya tak suka orang kata saya hensem sebab saya rasa orang macam hina saya bila panggil saya macam tu 

8 - size seluar saya 48 . okay yang ni fakta bukan auta . haha .

9 - mata saya pun sepet . eh kebetulan sama dengan awak lah buah hati .

10 - saya dah letih nak fikir 25 things neh .

11 - tapi sebab awak buah hati , saya try fikir lagi 

12 - aduh otak saya dah tepu dah ni . 

13 - haa dah dapat idea dah .. yeah .. 

14 - saya boring duduk malaysia . panas sangat 

15 - saya rasa nak jadi burung . boleh terbang ke sini ke mari . 

16 - orang panggil saya chubby . sebab diorang kata saya tembam dan comel *kenyitmata*

17 - saya kena tidur dengan selimut . kalau takde selimut , tidur tak lena .

18 - saya ada kelas lah esok . gila malas nak pergi kelas .

19 - saya pelajar uitm shah alam . jom dating nak ?

20 - saya ada impian nak jadi model . model overweight boleh ?

21 - saya malu bila orang ambil gambar saya . ( actually saya suka )
22 - saya rasa suara saya mirip justin bieber . baby baby baby ohhh .

23 - saya pemalu dengan perempuan . bila jumpa perempuan , saya mesti tutup mata . 

24 - orang kata saya dulu ahli masjid sebab dahi saya bertanda . ( wei tu parutlah hahaha ) 

25 - yeah saya dah siap tulis sampai 25 things randomly . thank you . hehe .

2 comments:

life&enjoy&study said...

hhehehe..
bagusnyer... :)

darl sepet said...

lalink..tq jwb.ahahaha.
sepet pon mmg xbleh blah kalu org ckp budget chomel neh. pling nk muntah ejo org tanya "dah mamam"??.
tolong lah wei!!! MAKAN okey??
nyway..awak lucu!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...