NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, February 9, 2011

Aku & KeyChain .. Cintaku Berputik Kerana Keychain ..

salam sejahtera .. sehat semua ?? adoi .. hari ni rasa macam tak lengkap sebab dah abaikna tanggungjawab sebagai seorang blogger .. tak update blog , tak blogwalking .. haish .. bukan apa .. hari ni kelas pukul 8am sampai 12pm .. then lepas kelas terus pergi asah vokal dekat bukit tinggi .. macam biasa lah kan .. nak tunggu adnan abu hassan datang susah lah .. kena pergi usaha sendiri lah .. pergi pukul2pm tetapi book penuh pulak .. so kena tunggu pukul4 .. tunggu tunggu .. haruslah lepak dekat Arena Kedai Makan kan .. minum air .. rojak buah .. chit chat chit chat .. sampai lah pukul4pm .. naik lah pergi karaoke .. lagu lagu macam biasa .. harus mantap .. tapi hari ni buat kelainan sikit . pergi nyanyi lagu tomok - berlari .. haish sampai aku semput sekali .. hehe ..

setelah itu , balik pergi kfc jap .. makan dengan kawan .. die belanja aku .. setelah setahun berjanji .. hehe .. ni lah orang kata janji manis ditabur tepi gigi .. selagi gigi tak patah selagi tu janji tu dipertahankan .. hehe .. oh aku nak share something dekat korang .. sekarang ni aku minat lah kumpul kumpul keychain .. actually ni baru je lagi hadir dalam hidup aku .. baru berminat .. sejak aku pergi melaka tu kan .. aku suka tengok keychain ni lawa lawa .. aku baru ada tiga keychain setelah aku berminat nak jadikan kan keychain ni sebagai hobby aku ..

satu keychain Melaka .. keychain korea .. dan keychain istanbul .. yang korea dan istanbul kawan aku bagi .. wah .. baik kan .. kalau korang ada keychain kan , rasa nak bagi kat aku .. cun jugak .. nanti bagitau aku .. aku bagi alamat eh .. yeah thank you .. if korang pergi mana mana , nampak keychain teringat lah dekat aku .. tolonglah beli yeah .. nanti bg aku .. kalau nak suruh aku byr pun okay jugak .. hehe .. tapi kalau bagi free , lagi bermakna tu . orang kata ala ala salam perkenalan dari blogger .. hehehe .. 






4 comments:

Iszati said...

chubby, kalau i jumpe key chain cute i belikan tok u :)

SyedMuzzamir said...

thank you iszati

ghost writer said...

gua pilih keychain batman!

rizwan's sweetheart said...

fda pon suka keychain... penah dapat keychain yang sangat best & cun depada seseorang... kawan yang lebih depada teman... ngee.. penah post kat sini...

http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/2010/12/cloudy-with-chance-of-meat-balls.html

cantik keychainnyer!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...