NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, February 9, 2011

Salah Tekan .. Hancur Header Ku ..

sakit jiwa .. serious .. okay .. firstly , memang salah aku .. tangan aku gatal pergi main main dekat design template dan lain lain .. aku dah pukul tangan aku nie .. siap kepit dekat pintu , dan tutup pintu kuat kuat .. dah merah dah tangan nie .. tapi itulah .. nak buat macam mana ni .. tension .. sakit jiwa .. rasa macam nak tutup blog pun ada .. aiseh ..

macam ni cerita nya .. aku kan baru belajar adobe kan .. so banyak lah project yang tak siap kan .. duk edit sikit .. bosan .. buat baru .. hehe .. lepas tu tadi aku tukar tukar background blog ni .. konon lah kan .. so aku tukar lah .. lepas tu .. aku nak try tukar header blog pulak .. once aku remove image yang asal , aku try masuk mane mane je project aku yang tak siap .. hasil nya keluar lah header aku yang buruk tu ..

aku okay lagi .. sebab aku fikir aku boleh ubah kepada header asal .. lepas tu , aku tukar lagi background , konon konon nak bagi sama feel dengan aku punya header warna putih kan .. siap aku buat tu kan .. aku pun rasa macam buruk gila .. so aku nak tukar balik .. DAN ... 

" oh shit .. " " tidak " .. aku tak save header yang asal .. aku taktau cam ne nak pusing balik jadi blog aku yang asal .. huaaaa huaaa huaaaa .. macam mana nie .. takleh nak buat apa nie .. taknak lah nanti orang visit , aku kutuk aku blog terburuk asia .. cam ne nie .. kena delete blog ke eh ?? kena buat blog baru ke ?? ke design header baru ?? aiseh ..

aku ada jumpa gambar header tu .. tapi kecik .. bila dibesarkan .. pixel pecah .. isk isk isk .. pening pening .. nak tidur dulu ah .. hmmm ...






lama dan baru .. aku pun taktau apa motif ade kek kat situ .. tak berkaitan langsung .. haish .. pening pening ..... 

15 comments:

nelly said...

Dua2 lawa !!
=)

Ayuni said...

xpe, yg nie lg kemas n kek tu penyeri, ok dh...

Fairosza said...

aduh lapar plak mlm2 ni tngok kek tu..huh

BuDaK JaWa said...

sebekum edit html blog, it's better download template sebagai backup.

RuBiE ZaiNuDdin said...

eh..ok jugak la header nie..comel..;)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehee...takpela. bole buat baru nnt. lebih smgt nak edit :)

naz said...

wa caya sama lu lah beb

lianalovekhairi said...

header yg baru tu macam blog resepi pun adatapi tak kisah lah..nampak cantik jugak ;-)

+akufobia+ said...

kek tu buat orang lapar datang blog kau.dosa seh.haha.

hasrul hassan said...

Salam .. skang ni bila buat header baru dan upload memang sure pecah punya .. pasal apa ntah.

tungkaran hati.blogspot said...

blog walking....! nice blog to watch out.

wanacesh said...

ha3,,header bru x boleh blahh tapi nice nmpak asli sket,,yg lama mcm edit je kasi glowing,he,nak coklat, =)

Bila kita sama-sama PANAS

SyedMuzzamir said...

thanks kawan kawan nasihat . tu lah .. im trying to create a new one .. but got no idea .. tired lah .. hehe .. thank you kawan2.

❤NazirahMoktar❤ said...

heheh..lawak la..memg blogger kdg2 pening sikit..bukan salah header, tpi blogger salah..haritu tu pon kena kat header sendiri

eesyaheera said...

yang sekarang okey dah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...