NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, February 16, 2011

Histeria : Aku takut hantu ..

selamat pagi .. sihat semuanya ?? aku ada kelas jap lagi kol8.30am .. ni kira short entri lah ni .. orang kata kalau pergi keje kena punch card . so aku bukak blog ni ala ala punch card jugak .. boleh ?? by the way aku happy sebab followers aku dah mencecah 500 orang .. to be precised 504 dah sekarang ni .. happy happy .. thank you dear followers .. ni semalam aku sempat print screen time followers aku 500 .. so nanti aku nak buat entri penghargaan kepada yang 500 tu boleh ?? kalau followers dia sikit boleh lah aku buat review . tapi kalau followers dia dah ribu riban .. heehe aku nak review pun sogan .. klik gambar tu untuk pembesaran berganda ..


korang pernah alami histeria ?? atau tengok orang terkena histeria ?? histeria ni lebih kurang cerita histeria tu .. ada tengok tak ?? ala yang liyana jasmay berlakon tu .. tak ingat ?? ala cerita yang duk menjerit je tu dari awal hingga akhir cerita tu ?? hmm .. takpelah kalau tak ingat .. histeria ni biasanya orang yang lemah semangat akan mudah kena .. dah ianya berjangkit .. maknanya if si ella kena , kemungkinan si abby yang duduk tepi ella pun akan kena .. haa macam tu ..

pengalaman aku sendiri alami histeria takde .. tapi pengalaman tengok orang kena ada .. time tu aku form5 dekat mrsm kuala terengganu .. selama seminggu lebih kot kes histeria ni berlarutan dan hampir hampir declare darurat dekat mrsm aku tu .. ramai kot kena .. dia first first start macam nie .. kami geng geng lelaki duk ceroboh dewan makan , nak tengok cd ayah pin .. tengah tengah tengok cd tu , kami nampak seorang perempuan duk lari pecut dari asrama perempuan ke rumah warden yang berdekatan dengan asrama lelaki ..

pada mulanya kami ingat takde ape .. lepas sejam baru kami tahu ada histeria .. so sebagai lelaki lelaki yang mantap , kami bergegas ke asrama perempuan .. konon konon nak bagi pertolongan .. padahal nak pergi masuk asrama perempuan .. ada budak kena histeria rupanya .. kebetulan ustaz takde malam tu .. so ada lah kawan lelaki yang teror sket bab bab agama ni tolong ubatkan .. kami kena halau pulang .. sebab cikgu cakap tak guna ada ramai ramai pun .. aiseh cikgu ni potong stim betul .. sebab dah ada ramai lelaki dalam asrama tengah baca yasin .. kami yang lambat ni tak sempat dah nak baca .. jadi cikgu suruh balik ..

kejadian malam tu habis kat situ je .. kami ingat dah settle lah .. rupa rupanya malam tu merupakan permulaan kepada segala galanya .. ia merupakan titik awal kepada revolusi histeria .. nantikan entri seterusnya.. aku kena pergi kelas .. chow .. klik untuk PART2 SAMBUNGAN

4 comments:

Sweet like Strawberry said...

hahah nak pergi kelas pun sempat tulis lagi

Amirah Yusof said...

uikss..kata short entry tp jenuh jgk nak membaca ni =)

myhackersarehere.com said...

Best.. :)
citer hantu lagi boleh? hehehe..

nelly said...

nelly pernah kena histeria ..
seramm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...