NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, February 14, 2011

Lady Gaga Demam Selesema



pelik tapi benar .. selamat pagi .. dah breakfast ?? aku bangun bangun pagi kan .. tengok gambar ni terkejut .. menatang apakah dalam benda tu .. macam bentuk telur je kan .. haaa tu lah lady gaga .. takda gaya lagi gaga kan ?? memang lah .. dalam bentuk telur tu ada manusia bernama lady gaga .. dia bikin gempak lagi siot .. ni pakaian dia untuk grammy award .. gempak kan .. bukan calang calang .. tak pernah di buat orang .. dia buat .. mesti mahal ni dia tempah .. ntah sarang telur dinosaur mane ntah dia pinjam .. ish ish ish .. mengikut sumber , telur tu akan hanya akan pecah bila sampai time dia kena buat persembahan .. teruja aku nak tengok kat mana dia duduk dalam dewan tu .. macam mana eh seat dia .. tak lenguh ke dia duduk dalam tu ?? macam mana dia duduk dalam tu eh ??

aku rasa gaga ni selesema kot .. dia taknak bagi orang berjangkit .. dia duduk dalam sarang .. baik hati betul akak kita ni .. tepuk tangan sikit .. mungkin aku pun patut pergi kelas macam ni .. kenapa dengan aku ?? hmmm aku demam siot .. aku ada flu .. semalam kena .. around pukul2 pagi .. merana aku .. takleh tidur .. kol4 lebih aku baru tidur .. last aku tengok jam pukul 4.15am .. tak tau lah bila nya aku terlelap .. sedar sedar pagi ni pukul 7.30am .. huwaaa tak cukup tidur .. takleh tidur .. dari pukul2 lagi hidung ni berair , mata berair . hidung ni toksah cakap .. nak tercabut dah .. tekak aku ni pun sakit .. semua sakit lah .. senang citer aku tak hensem lah hari nie .. nasib baik aku ni gelap sikit .. so takde lah nampak hidung merah ..

macam mana nak hilangkan flu ni dalam masa yang paling minimum eh ?? aku duk tunggu farmasi bukak .. ingat nak beli ubat biasa je .. panadol tu .. tapi cam tak gempak je .. macam lambat je sehat .. boleh je nak pergi beli 7e .. tapi malas lagi rasa nak gerak turun .. telinga ni dah gatal .. tiba tiba .. duit dalam wallet ada RM2 ..  so takleh nak beli ubat .. ye alasan semata mata .. dekat 7e tu ada je atm .. okay lah tak boleh lama lama .. takut korang pulak berjangkit .. hancooommmmmmm *bersin*

9 comments:

Puteri Balqis said...

segan nak tunjuk muka kot...huhu...

Piasara said...

Itu lah nama dia kreatif,tapi kreatif2 dia ni pon kdg2 tak masuk akal pulak..

CikSalmie said...

haha..flu jugak..ada tak telur extra? nk duduk dalam tu. nnti habes satu umah bejangkit.

epy said...

klau xde yg pelik2
bkn lady gaga la nme dye. ;D

NUNU EERA said...

die nk kan perhatian yg lebih tu..

Fathiah Hamim said...

haishh pelik2 sajo minah neh.

azyansyahirah said...

Serius, aku bangun pagi Sinar Fm sajikan aku berita ni. Aku rasa Gaga tu nak merasa hidup as bayi dinasour dalam telur tu.

F@QIHFIQH said...

biasanya kalau selsema, Fiqh ambik 100+ @ isotonik dalam sebotol 2..insyaALLAH boleh atasi masalah tu dalam masa yang singkat..kembalikan bendalir dalam badan.. ;)

eesyaheera said...

mencapub tak habis-habis dia ni. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...