NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, February 13, 2011

Header Blog Baru .. Yeah !!

selamat malam semua .. yeah .. aku happy .. akhirnya siap jugak header baru blog ni .. walaupun lah kan aku bukan buat sendiri tapi since tu muka aku kan , confirm confirm lah nampak bergaya kan .. hehe .. terima kasih kepada housemate yang berusaha sekeras mungkin untuk menyiapkan header ini .. lawa lah sikit pada header yang lama .. aku ada cerita hari tu kan pasal kesedihan aku dengan header lama aku tu kan .. tak baca lagi ?? takpe takpe .. dont worry .. jangan sedih .. jangan rasa ketinggalan .. KLIK SINI .. 

macam macam kritikan diterima .. ada orang kata blog aku ni pelik lah .. header kek .. macam blog resepi .. tapi tak banyak pun entri bagi resepi .. duk canang cerita diri sendiri adalah .. haish .. ada yang clear clear kata blog buruk .. isk isk isk sampai hati .. ada jugak yang kata kek tu nampak macam tahi berbentuk segi tiga .. amboi .. mulotttt .. cubit kang .. setelah menerima kritikan tu , aku berazam .. aku enggan toleh ke belakang .. semalam pergi putrajaya duk try fikir nak buat header .. tapi terlupa pulak nak buat posing cantik punya .. ni yang ada ni kira yang dah okay lah tu nak buat header .. cantik dah tu .. aku suka dah .. korang tak suka ?? takpe lah .. aku bersederhana .. ambil mana ada je ..

mula mula housemate aku tunjuk kan .. aku terkejut .. kenapa nampak hensem sangat .. kenapa pipi licin .. kenapa takde jerawat .. kenapa nampak macam bukan aku .. kenapa tiba tiba nampak macam yusri kru .. eh tiba tiba .. dah kebetulan aku duk depan meja .. aku berdiri .. dan berlari lari anak keliling meja .. sampai pening .. then tengok balik gambar tu .. eh aku lah .. memang aku .. bukan orang lain ... baju aku .. hehe .. rupa rupanya dah siap siap edit .. patut lah nampak suci je muka tu .. hehe .. kalau tak , hmmm macam muka ape ntah .. korang rasa cun tak ?? okay tak ??
 

*screenshot blog aku*


*header terbaru*


*header yang lama*
*nak delete terus .. benci hehe*





4 comments:

cik enon lalalaa said...

yaww mann.. so nice blog header baru itu...tapi yang lama pun cantik jugak..menaikkan selera untuk ke secret recipe..haahaa

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

wahhh ad y bru..lama dilupakan..hahaha

Ayuni said...

cantik n kreatif!

garfield88_aini said...

nice header...
terbaiiiikkk...!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...