NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, February 2, 2011

Lelaki Berbulu : Perempuan Kata Sexy

" woman is such a complicated creature " .. i agree with that .. seriously .. nak tahu nape ?? banyak reason .. korang boleh fikir fikir fikir .. by now , aku confirm perempuan perempuan duk giling kepala .. ada yang rasa macam nak sepak muka aku .. ada yang rasa nak ban blog aku .. ada jugak yang rasa macam nak santau aku .. haish .. kejam tu .. sampai santau menyantau .. jangan eh .. this is personal view .. setuju atau tak .. aku tak kesah .. well , your views are welcomed .. sila lah drop komen yeah ..

perempuan kata lelaki berbulu tu seksi .. takda bulu tak cukup jantan .. korang tak geli ke ?? haha .. seksi tang mana bulu tu .. bulu dada tu seksi ?? you are so full of bulu-ish .. aku pun taktau nak kata macam mana .. perempuan berbulu ?? bagi aku tak seksi pun .. biasa je .. cuma perempuan berbulu tolong jangan pakai short pant , nanti tertukar dengan monyet dekat zoo .. lelaki pakai short pant dan nampak bulu ?? hmm takpe lah kot .. korang kan suka kan ..
sebab tu aku tak pakai seluar pendek .. nanti korang kata aku cukur bulu kaki .. kata aku pakai veet lah .. tak eh .. aku memang sedia ada dilahirkan berbulu normal .. halus je .. cantik je .. sebab tu jugak aku tak pakai baju dedah dada ni .. malu lah .. takde bulu .. nanti korang cakap tak seksi .. haha .. ada cerita best pasal bulu bulu ni ..  aku adalah seorang kawan .. berbulu .. maksud aku lebat kalah lah elfira roy tu .. tapi aku tak kesah lah kan .. dah dia memang macam tu .. takkan lah aku nak suruh cukur kan .. satu hari dia bercerita :

dia pergi tidur hotel .. so anak manja kan .. tidur lah dengan mak dia kat bawah .. so sweet .. dah besar panjang pun tidur bawah ketiak mak .. tapi takpe lah kan .. asalkan dia bahagia .. tengah tengah tidur .. tiba tiba mak dia terjaga .. sebab mak dia raba raba kat tepi .. mak dia rasa lain macam .. then  ada macam lembaga gelap tidur tepi dia .. apa lagi mak dia jerit lah ada hantu berbulu tepi dia ... yela dalam gelap kan .. kawan aku ni gelap sket .. so anak dia yang lain terkejut lah .. kalut jap .. berlari lah sorang pergi bukak lampu .. baru lah tahu.. rupanya anak dia jugak , kawan aku ni .. boleh dia tertukar hantu berbulu dengan anak dia .. haha nakal lah makcik ni ..

seksi ke ?
seksa ade ah aku tengok .. 

 ni memang bulu ori die eh .. 
takde nya dia pergi kedai gunting..
amek rambut rambut orang then tampal kat badan dia ..


Hmmmmm ...

8 comments:

ZWAN SABRI said...

Yang pasti aku tak suka pompuan yang berbulu.. HAHA.
btw, lawakla Makcik tuu, HAHA..
nice entry! ;)

Azuan said...

perempuan berbulu mmg pelik gile r..hahaa...laki normal la...

deefaLya~ said...

omaigod, saya x suka lelaki berbulu. =D

deefaLya~ said...
This comment has been removed by the author.
deefaLya~ said...

btw, i'm following you~

Syafiq Rosli said...

huhu..adeh klu mcm gmbr kt atas..bkn sexy lagi dah..huhu

nur said...

erk.... kesian ak nenngok..
Jemput ke:ALL IN ONE

SyedMuzzamir said...

kan ? hahaha . memang normal . tapi tak seksi . haha. aku pelik . so memang aku ni tak seksi lah ye . hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...