NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, February 5, 2011

Nak Kencing Pun Cover Lah Sikit ..

aku lupa nak cerita . semalam kan time aku pergi MesraMALL tu kan , time nak balik ke dungun , aku nampak sesuatu yang boleh dikategorikan lucah plus 18XX tak sesuai untuk tontonan umum . cerita nya macam ni , lepas keluar parking tu , so nak keluar pagar MesraMall tu , korang tahu apa aku nampak . bukan aku lah . kiteorang since akak aku dan dua adik aku pun ada sekali . nampak burung . burung apa ? burung murai . burung apa ? burung murai . eh apa aku melalut ni .

haa nampak burung lah . bukan burung yang cantik terbang indah eh . ni burung keluar air . haish . ada seorang budak lelaki tengah kencing berdiri tepi longkang betul betul depan pintu pagar parking MesraMall , ditemani seorang dewasa yang bagi aku senget , sewel , ngoks , segala macam yang tak enak didengar . yang tak tahan , dia boleh buat muka selamba senyum je . aku suspek dewasa tu mungkin bf kepada kakak budak yang kencing tu . sebab nak kata ayah , tak sesuai okay . sangat muda dan sangat tak bertamadun .

agak agak lah wei nak kencing depan public pun . at least kencing lah dekat semak samun belakang tu . ni tidak . depan public yang secara logik nya , budak baru lahir pun boleh fikir , tempat laluan wajib manusia yang nak keluar dari MesraMall tu . kesian beb kat budak tu . malu dia . memang lah budak kan . tapi bagi aku still tak patut . fine lah kalau budak tu tak tahan . tapi pilih lah port yang betul . dekat belakang tu ada semak samun sket kan . bukan semak samun pun tapi takde lah mengadap jalan raya btol btol kan .

aku taktau lah apa si lelaki dewasa tu fikir . dan aku pun taktau apa yang si mak ayah budak tu akan fikir later on . anak dia yang kecik dah tak suci . haha . geram gila aku tengok . nak je aku snap gambar dia semalam. tapi macam tak sampai hati . dahla tu , bukan kencing ikut zip , buang terus seluar tu . kalau ikut kan size budak tu , aku rasa hmmm darjah 2 kot . kepada abang abang , mahupun sedara di luar sana, tolong pilih tempat yang sesuai kalau rasa nak kencing depan public okay . orang melayu ada adab . sekian terima kasih . 


4 comments:

nub said...

btl3..kena ada adab.. =)

akmall said...

kan dalam mesra mall tu ada tandas...ke main chantik lagi tandas tu...kalah tandas masjid...guna je lah..mmg nguks lah....

Ratu Sulaman said...

pic x ley taan tu...

Ahmad Hizwan said...

hahha.. gambar last xley than..
nk tng0k gambar kencing kat Gambang Water Park plak jmput k bl0gku k.. hehe..

http://ibnushukran.blogspot.com/..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...