NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI


setelah sekian lama , aku tak berjalan jalan ke blog BEN , malam ni terasa nak pergi . mesti korang kata kan " ape lah dia ni . orang lain blog Ben tu , blog wajib pergi hari hari tau " .. ye , aku tahu .. korang pengunjung setia abang Ben kan .. aku selalu jugak jalan jalan ke sana .. cuma minggu ni aku jarang sikit .. sebab BEN sombong , berlagak .. ececece aku acah je .. nanti karang ade lah tu yang duk buat kecoh aku kata BEN macam macam .. takde lah .. aku gurau je .. 3 4 hari ni je aku tak pergi .. biasa kau pergi .. hahaha .. so tengah lepak lepak kat situ , ternampak pulak ada SEGMEN .. so apa lagi join lah .. 

so jom kita mulakan .. kena pilih blog yang aku KAGUM eh .. ahaks .. tak boleh pilih blog Ben .. nanti orang kata aku BODEK .. haha .. takde lah .. aku kagum jugak tengok body BEN kan .. opsss terlepas cakap .. maksud aku aku kagum dengan blog dia .. tapi aku lagi kagum dengan blog FEEZAYUSOFF .. kali ni banyak pulak soalan nak kena jawab . abg BEN dah jadi macam NAS AHMAD .. isk isk isk .. boleh join MELODI ni .. hmpphhh...


1 ) sebab aku suka blog Feeza ni sebab aku boleh rasa keikhlasan si puan punya blog ni melalui tulisan dia .. actually ni kawan aku dekat Mrsm dulu .. dulu pernah lah gedik gedik dengan dia .. dia ni pembahas .. dan sangat gedik okay .. haha .. so sekarang dia dah ada permata kesayangan , nama dia Aleeya .. so dalam blog peribadi ni , dia cerita kan dari A sampai Z .. aku sangat kagum .. jadi ibu di usia muda TAK MUDAH .. orang lain berjoli sakan , dia duduk rumah jadi anak .. aku sangat KAGUM macam mana dia boleh bertahan dengan segala onak dan duri .. ekhem ekhem .. aku puji ikhlas okay .. hari hari aku baca blog dia .. 

2 ) amboi BEN , ko nak bukti bagai .. ape kes .. haish .. yang ni susah sikit .. buktinya aku tahu Feeza jual iphone dia dengan harga less than RM100 .. rm50 okay .. gila baik .. kalau aku tau aku chop awal awal .. hehe .. kalau nak bukti lagi , kena bagitau private okay .. ekhem ekhem .. boleh macam ni abang Ben ??

3 ) lebih setahun .. dari blog lama dia , sampai lah dia tukar Url .. still following .. i am a good STALKER ..

4 ) cerita kan pasal blogger ? hmmm .. abang BEN ni gedik jugak eh .. ada ke di suruh nya kita jawab panjang panjang .. macam cikgu bahasa melayu time PMR dah aku rasa .. nama dia aku lupa .. sebab aku panggil dia PJAh je .. best student dulu dekat Mrsm .. budak Medik rusia .. selalu dapat dekan .. kurus kering .. kontot gila .. haha .. suara sangat cute .. tengok muka pun tahu kan .. orang terengganu .. 

5 ) dia taktau aku kagum dengan dia .. kalau dia tahu , nanti dia ngorat aku . hahaha ..

6 ) soalan pertama , nama penuh apa eh ? soalan kedua , sekarang ni gedik lagi ke ? sooalan ketiga , aku hensem tak ? soalan keempat , aleeya gedik macam mak dia tak ? soalan terakhir , kau tau tak aku ni silent reader blog kau ? .. soalan kelima macam bodoh je kan . dah kata silent reader .. macam mana orang nak tahu .. haha ..

6 comments:

akmal said...

jd mak pd usia muda? brapa umur neh? huhu

SyedMuzzamir said...

22

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Lulu Rahman said...

waaa, tumpang kagun dgn akk cntik tu.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen abg ben...blog kesayanganku yerp!!

nice entry lol!! like itt!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...