NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, March 19, 2011

RAHSIA SULIT AKU HARI INI

1 ) hari ni takde update sebab jadual hidup terlalu padat .. bangun pagi pukul10 .. pergi solat jumaat .. lepas jumaat , tido sampai pukul 7pm .. pegi dinner .. lepas dinner , tengok american idol .. bagi support dekat kembar .. lepas tu lepak dengan Jenol & Faiz , borak borak pasal kisah cinta mereka .. dan sampai lah sekarang .. mata takleh pejam .. otak tak function .. tak tau nak update apa .. so jadi lah entri random kali ni ..

2 ) semalam pukul10pm , pergi 'buat kerja' di fakulti dengan housemates .. malang menimpa diri .. aku terpijak tahi kucing yang fresh lagi , baru keluar dari bontot kucing .. bau macam haram .. kalau bau perfume Dashing yang Remy Ishak pakai .. LEMAS NAK MATI macam hidu gas beracun .. terpaksa bukak semua pintu dan tingkap walaupun bukak aircond yang macam gila sejuk ..

3 ) pukul2am , lepas supper di Kayu , bergerak ke Seksyen2 menjalankan penggambaran Seekers , mencari rumah hantu yang sedang heboh tu .. seksyen 2 punya cerita .. kalau tak tau cerita yang mana , KLIK SINI .. terkejut terpegun kau memang da boom .. first time masuk area perumahan seksyen2 .. rumah besar besar macam semua orang kaya berkumpul dekat situ je .. rumah sangat besar dan cantik .. tapi macam tak berapa nak jumpa rumah hantu tu .. but at last jumpa satu rumah tepi jalan betul betul depan Wetworld , yang agak ngeri .. rumah lama dua tingkat besar gedabak tapi ditutupi dengan pokok pokok besar yang tak dipotong dan dijaga rapi .. 

4 ) tiba tiba sawan kerbau datang .. aku update status dekat twitter macam LOSER gila .. ntah paper .. memalukan actually .. tapi tu lah .. aku tak suka nak delete delete aku punya status .. so aku biar je dia bersemadi dekat situ .. takpe .. rakan rakan twitter aku ni pendiam orang nya .. boleh simpan rahsia .. status tweet aku adalah seperti berikut .. by the way , kalau rasa nak follow aku , boleh je .. search @nachokiddo ..





5 ) tiba tiba dapat mesej dari seorang sahabat dan jugak enemy , mengingatkan aku pasal Study aku yang ntah apa apa .. final yang kurang dari sebulan .. dengan aku yang tak prepare langsung ..dengan assignment tak buat.. project paper tak sentuh .. buku aku balut kemas kemas dalam kotak .. belajar tak tahu apa .. nampak gaya , sem ni bila check result , kena menangis lagi .. dan buat azam baru .. letak atas dahi .. tak pun gali kubur , masuk dalam kubur selama sebulan , letak tanda BEREHAT SEKETIKA BERSAMA KIT KAT .. sampai insaf .. macam mana nak buat aku betul betul INSAF ?? kena mandi bunga dulu kot ni ..

6 ) sekian update untuk waktu ini .. jam pukul 2.00pagi .. sekian terima kasih ..

1 comment:

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

amir keje ngan seekers ke???
seram la citer yg bdak2 tu kene..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...