NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, March 16, 2011

iPAD2 VS PLAYBOOK

hai dan selamat malam .. aku rasa bila tengok tajuk entri ni confirm confirm air liur dah meleleh keluar dari mulut kan ?? mesti dah berlari lari masuk bilik , pergi ambil tabung ayam , ketuk dekat dinding , dan kira dengan rakus nya duit syiling 5sen 5sen tu kan ?? jangan bimbang .. kalau korang alami benda tu , itu bukan penyakit atau sindrom sawan *PIG* atau apa .. itu reaksi normal bagi orang yang celik IT .. ekhem ekhem .. nak puji diri sendiri sikit .. aku ni bukan setakat air liur meleleh , dah keluar darah dah kat hidung .. kalau ada jerawat dekat pipi ni , dah pecah dah , siap keluar nanah lagi .. serious .. siapa taknak ..  dulu masa keluar iPhone 3GS , aku dah pengsan sekali .. lepas tu keluar pulak iPhone4 , masuk hospital terus .. admitted .. darah naik secara mendadak .. apa lah nak jadi kan .. orang sibuk sibuk beli Bb torch , aku baru merasa nikmat guna Bold .. tu pun Bold 1 .. tapi at least , aku ada .. kau ada ?? okay sekarang aku nak kasi korang terus lelehkan air liur korang macam air terjun nagasuka .. scroll cepat cepat eh ..



tadaaa .. sampai aku sekali duk kesat kesat mulut ni .. dah sepuluh kali tengok .. sepuluh kali tu jugak nafsu naik .. lawa siot .. nipis gila babeng .. dia lebih nipis dari iphone4 people !! memang lah .. korang tengok lah iphone 4 kan macam coklat bata kan .. petak je .. tapi still aku adore .. hehe .. lebih laju dari ipad 1 ..ipad 1 pun dah laju .. yang ni aku taktau lah .. memang Apple betul lah .. haish .. ringan pun ringan .. yang penting kamera depan belakang .. ipad 1 kamera satu je .. yang ni ada dua kamera .. bateri pun tahan lama beb .. 10 jam .. macam laptop dah .. huwaaa .. macam nak jer .. serious .. nak nak nak .. sekarang aku teringin nak ada sugar MOMMY .. anyone ?? datin N ?? datin K ?? yang tak tahan tu , warna banyak pilihan betul .. hehe .. tapi aku tak pasti , aku rasa tu warna casing je tu .. sebab ipad 2 warna ori hitam dan putih je ..




yang ni mesti korang jarang dengar kan ?? memang .. orang bila dengar Apple, blackberry di anak tirikan .. tapi aku tak .. aku prefer blackberry .. ehehe .. sebab tu je yang aku ada .. orait ni playbook nama dia .. ipad versi Blackberry .. gempak jugak aku tengok .. ada lubang usb bagai .. boleh cucuk pendrive, broadband .. tapi aku tak pasti dia boleh letak simcard macam maxis atau tak .. kalau ipad , dia boleh letak simcard .. so nanti dalam hutan pun korang boleh online .. yang ni gua tak pasti .. yang tak best nya , ipad tu tak boleh buat call .. so kalau rasa nak ipad tapi nak buat call bagai , aku sarankan korang beli samsung tab .. macam kat bawah ni ..




p/s : aku ada letak tu perbandingan ipad , playbook , samsung tab . usha sebelum beli .. dan buatlah pilihan yang bijak .. selamat membeli .. aku taktau lah bila boleh beli ni .. hmmmm ... 



8 comments:

Aida Ismail said...

kawan aku dah beli sambung galaxy tuu. memang mantap habis gua cakap. hahaha.

dari adik beradik homeroom =D

SyedMuzzamir said...

serious ? gile ah ... nak beli jugak ..

Dye Yankiwan said...

yang mane yg bagus sekali ek?

bksempoi said...

playbook mcm gempak lg dari ipad2.

wAwANiNi said...

nak ipad2..^^

n a d e a said...

sangat teruja tengok ipad ni !! tp niat nak beli iphone 4 pun tak lepas lg ni. haih

Hilang 15kg tanpa perlu berdiet | .NEVER ENDING STORIES.

queen aida said...

cam playbook lg best dr ipad..

iFamily said...

ipad mmg best...pkai lah.cuma kalau dah jailbreak baru best.apps pn byk blh download...
http://worldofipas.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...