NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, March 6, 2011

Kamal Adli Dah . Korang Bila Lagi ?

selamat tengahari semua . sehat semua ? tajuk bikin gempak je . tapi bukan cakap kosong eh . ekhem ekhem . kiteorang bakal buat duet lepas ni . tunggu lah lagu kami . cewah takde lah . mana lah aku ni ada suara . hehe . ada suara tapi tak lunak . kalau lunak , confirm faizal tahir bersara nanti . al kisahnya nak cakap Kamal Adli , hmmm kenal tak ?? alahai artis tu .. tak cam ?? kembar siang ?? tak tau ?? haa pergi wayang tengok cerita tu .. ada dua watak kamal adli dalam tu .. hehe ..

kamal adli dah ada blog lah .. dulu zahiril adzim ada blog .. sekarang kamal ikut jejak langkah yang lain .. rajin kan diorang ni duk berblog pulak ..


okay . boleh klik dekat gambar tu . terus link ke blog beliau . tak pun type je kamaladli.blogspot.com kalau rasa rasa malas nak klik gambar tu . yang paling penting kan , kamal follow blog aku . ekhem ekhem . hehe . boleh jadi kembar siang lah aku dengan dia lepas ni . wei memang lah body size tak same . aku body bulider ( ye ke ? ) kamal tak . tapi hensem sama hensem . setuju ? cepat angkat tangan . hehe . oh tak caye eh kamal follow aku ? ape daa . tengok kat gambar rajah di bawah .  


tadaaa .. tengok ? yang ke 803 .. takpe lah kalau Ben Ashaari taknak follow pun .. haha .. Ada orang lain dah follow .. opss .. nanti tak pasal Ben maki aku nanti .. okey takleh cakap panjang . banyak kerja hari ni .. yang penting , nanti kita pakat jumpa rabu ni okay .. tengok Mars need Mom .. 3D .. khamis tu kita tengok Merong Mahawangsa pulak .. adoi  bz .. tapi kan sekarang serious aku nak tengok cerita matt damon yang baru ..  ape ntah tajuk dia .. sebab dia kata cerita tu gabungan BOURNE plus INCEPTION .. dua dua aku minat .. ada nak belanja ??





10 comments:

GeminiGurlz said...

wahh... taniah2!! hahaha... ape petua nye?? hehehe

khairul akmal azman said...

ok la 2..gua tgu
rozita che wan add blog gua..
hehe(bajet je mamat ni)

Mawar Merah said...

Wah.. Bgus2..Pencapaian yg cemerlang, gemilang n terbilang.Ni MM pun follow blog Amer gak. (^.^)

i am S!L4H.. said...

woahh. x knal. agagaga

n u r k i m a said...

wow kamal adli..ok!sy minat dia..heeee~

Anonymous said...

tu bukan kamal la. tu KLON kamal, namenye Sarah Roslee.

@xiM said...

hikayat merong mahawangsa keluar bila ekk?

tomato said...

weeee~~~~ :D

b a m b a m ' s said...

wahhhhh~!! ini aida ADLIna datang..xnk wat entry ker?hahahahah.. :P

KHAIRUNNIESA said...

wahh...kamal adli..ske2..harap2 kamal adli follow nisa plak pas ni..hikhik...(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...