NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, March 5, 2011

If Tomorrow Never Comes ....

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

tersentuh .. kaku .. terfikir .. segala ter ada .. tiba tiba aku letak sajak kan sebagai pemula entri aku .. ni bukan sajak kawan kawan .. ni lirik lagu .. hari ni aku belek belek album mp3 then terjumpa lagu ni .. dan tak tahu kenapa aku duk perhati lirik dia satu persatu .. Dang ! .. kena sangat lagu ni dalam hidup aku sekarang .. 3 4 hari ni macam macam berlaku dalam hidup aku .. bekas kawan baik aku muncul semula .. bekas buah hati datang kembali .. semua memori keluar balik dair kotak memori yang aku dah lama kunci dan simpan elok elok dalam minda .. tapi baru baru ni ianya terbuka sendiri .. seolah olah ada orang guna masterkey nak bukak .. 

aku jarang kan post benda benda emosi perasaan bagai ni .. tapi kali ni .. aku takleh nak fikir idea lain .. benda ni je duk stuck dalam minda aku .. sorry .. kalau tak suka , menyampah , jangan paksa diri nak baca lagi .. ni apa yang tercalit dekat hati aku .. bila aku tulis , aku rasa lega .. kalau aku pendam , aku jadi tak tentu arah .. adoi dah macam perempuan lah pulak entri aku ni .. tapi tu lah .. aku manusia biasa gak .. lelaki pun tak lari dari masalah jiwa macam ni .. haha .. cuma lelaki biasanya ego .. tak mau tunjuk masalah dia .. aku rela tunjuk dari diri aku ni terbelenggu dengan masalah .. murung tak pasal .. makan tak kenyang .. tidur tak lena .. mandi tak basah .. kentut tak busuk .. eh tersasul lak .. kentut mesti busuk kan .. unless kalau kentut kuar perfume , confirm wangi .. hehe .. 

'Cause I've lost loved ones in my life
Who never knew how much I loved them
Now I live with the regret
That my true feelings for them never were revealed
So I made a promise to myself
To say each day how much she means to me
And avoid that circumstance
Where there's no second chance to tell her how I feel


masuk rangkap seterusnya lagu ni , sekali lagu .. Dang ! .. tepat kena kat aku .. orang cakap IN MY FACE .. macam taik lembu jatuh atas muka .. macam mana rasa ?? haa penuh satu muka .. dah tak nampak benda lain dah .. memang kena jugak dengan diri aku .. aku pernah cerita dulu .. aku pernah putus cinta time aku betul betul sayang kan dia ( Ex-gf ) aku tu .. dan mungkin dia tak sempat nak tahu macam mana aku sayangkan dia .. boleh rujuk balik entri aku yang lama .. PART1 , PART2 , PART3 , PART4 .. amek kau .. ada part episod tu .. hehe .. kalah lah cerita vampire diaries wei.. 

aku pernah cakap jugak yang aku ni tak bersedia nak ada komitmen ( macam confirm confirm dia terima aku kalau aku confess haha ) .. sebab aku doubt kemampuan aku untuk bahagiakan bakal pasangan aku .. aku sendiri pun tak cukup bahagia .. macam mana aku nak bahagiakan orang kan . betul tak .. tapi apa yang duk gusar , takkan aku nak buah apple berbuah dua kali .. boring dah guna buah pisang .. aku bukan jenis yang senang nak kata madah cinta ni .. memang ah nak sebut senang .. tapi nak bagi betul betul bermakna bukan senang macam makan popcorn dalam wayang .. susah gile .. itu yang pasti .. 

tapi buat apa aku nak confess , nak bagitau dia , kalau aku tak berniat pun nak ada komitmen .. kompleks tak kes aku .. karang tak bgtau , melepas . hehe .. aku ni nak main chop chop pulak .. mane boleh kan .. bukan nak chop tempat duduk dalam kelas ni .. nak chop anak dara orang .. hehe .. tapi takkan lah dia tak perasan langsung .. takkan dia tak pernah terlintas kenapa aku layan dia special .. takkan dia tak cam langsung yang aku selalu jeling dia dulu dalam kelas .. takkan dia tak nampak langsung muka aku ni hensem jugak macam matt damon .. ke matt damon tak cukup hensem ?? tukar tukar .. takkan tak nampak muka aku macam justin bieber .. hmmm .. atau disebabkan sifat aku yang childish , semua benda dah tak nampak ?? nampak buruk aku je ?? nampak kelemahan aku je ..

So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes 


aku rasa better aku stop .. karang tak pasal aku sebut nama dia pulak dalam entri ni .. hehe .. agak agak ni betul betul ke atau aku je yang drama lebih ? well terpulang kepada individu yang membaca .. 




7 comments:

Ayuni said...

lagu nie cedih....

fieya said...

nice song but so sad.

syafiQakarim said...

i wish tomorrow never come.
so,he will regret for everything.
enough ;)

mimieismail said...

lgu sedih lorhh,..

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! terkenang masa lalu kah ini? hehee

tpi sayu jerk dgr lagu tuu, wuwuwuu

Manja (let it be my sweet name) said...

sape nk tisu?

HATYCIKNUURUL said...

alamak,entry cinta2 la plak,..sy xboley duk ngadap mnde2 gni,boley fobia,.hehe,..dh2,jgn sdih2,..rmai ratu kt luar tu tgh bce ni,.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...