NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, April 15, 2011

BERUANG PANDA

sekarang kan pukul 2.54 am . tu je nak bagitau sebenarnya . baru settle assignment . tau tak , kakak aku cakap aku psiko sebab tulis pasal exam je . ape daa . apa kata korang psiko dia sekali . korang add dia dekat facebook , then korang tulis kat wall dia banyak banyak okay . tulis Exam Exam Exam pun dah cukup . malam ni memang terbaik . aku rasa macam lawyer sebenar . call sini sana . bincang pasal kes . nak settle kan kes insurance ni . discuss situ , discuss sini . cari autoriti sana sini . esok nak kena submit ni . bukan senang okay . susah gile . nak bagi pendapat senang . nak verify dan justify every single info tu sangat susah . 


sekarang stock mata beruang panda akan jadi famous . semua orang akan mula ada eyebag . ada lingkaran hitam bawah mata . tak cukup tidur . sebab ? haaa aku malas nak jawab . nanti kata aku psiko lagi . cuma nak cakap hari rabu ni start lah first paper final aku . dekat dah wei . esok start study week . hmmm tengok lah macam mana mata aku nanti . sekarang mata ala ala korea . kecik je . comel nya . tak keluar lagi mata panda . nanti ada lah kot . time tu takyah nak guna mascara ke eyeshadow ke . memang keluar automatic.

so sebagai preparation nak dapat eye bag , corak mata gelap , sila lah bergegas ke mana mana store yang berkaitan yang ada jual . 


so bila dah beli , nak tau cara nak pakai pulak kan . rujuk gambar seterusnya okay . selamat mencuba . aku rasa murah je ni . 



mudah je . ada 3 steps je . 






7 comments:

Syafiq Rosli said...

wah bro..ko guna garnier jgk ye..maju2..hehe

Duta said...

exxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaammmmmmmm...aku bosan..nak kahwin ...keja..dpt anak..hehe

CiK GorGeouS ! said...

mak aihhh~ CG pon tak pakai garnier bagai neh...mata memang cam panda..manta panda meLambangkan student cemerLang !! *i wish*

alexa yussida said...

fuyooooo guna garnierrr (:

xpe skrg je panda eyes..dah habes exam qada' balik tdo

Nulia said...

uuu~~~kena pegi cari garnier lite ni ...wahaha!!!!

ganbatte kudasai bro , study elok2 , ingat kat mak bapak yg melahirkan kita untk bejaya ^_^

ceramah pula ceq kat sini ..sory2 ^_^"

Amira said...

dah nak finel exam dah ? syokk nye ! iera bru nak gi smbung blajar yow. haha. u amek course ape erk? btw baru pas pakai garnier :D

NiNaBaNaNa said...

HAHA ! sedikit perli i lah ni mentang2 i full time blogger selaluu tidur lambat dan mata agak mcm panda sikit :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...