NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, April 8, 2011

KEJUTAN DEMI KEJUTAN


 " taraaaa .. khejut ke ??
aku tau lah .. kau mintak 
nasihat pakar kan ??

haaa benda ni selalu terngiang ngiang kat telinga aku . korang tengok chapalrela ? zizan dengan johan ni memang lawak seyh . duk gelak dekat dia je . memang lawak . tapi the whole story chapalrela tu bosan jugak actually . tengok dekat youtube lah . ada part part yang dah dipotong . it was nice . bukan senang nak buat lawak kan . nak buat lawak tu satu lah . nak suruh orang gelak dekat lawak kita pun susah . kesimpulannya bukan senang nak senang , bukan susah nak susah . boleh macam tu ?


mesti korang pernah tengok kan lambang misteri yang bersepah sepah dekat tv , dekat surat khabar semua . tanda mana ? alahai korang tak tengok tv ke ? tak tengok surat khabar ? yang ada tanda warna merah tu . adoiyaa lawak . sekarang benda tu dah reveal dah . semalam time aku makan , dekat tv ada iklan tu . tapi panjang sikit dari biasa . konon konon nak bagi hint lagi . ada orang ramai ramai pegang hp , then lari ke suatu arah yang berasap . aku ingat ni mesti celcom punya promotion ke apa . sekali tadi pagi , bukan blog Darkbatman , baru la tahu tanda apa . tanda KOLONI rupanya . KOLONI ni tanda untuk social networking yang baru . ala ala facebook . kenapa dalam iklan ada orang pegang hp dan lari lari ? sebab boleh guna KOLONI ni dekat hp , tapi celcom's users je lah . 
kejutan seterusnya . ni khas untuk yang tengok American Idol . aiyoo . boleh pulak kan macam tu . tahu siapa keluar ? the best contestant , Pia Toscano . adoiyaa . tak minat dah lah nak tengok American Idol ni . lepas ni mesti Stefano pulak keluar . hampeh . ape ntah . yang sedap biar keluar . yang tak best biar kekal sampai finale . heee . ntah ntah nanti Mentor pun ikut rentak yang sama . BORINNNG okay . 

kejutan yang paling gempak . pagi tadi kan , team aku kena print another one copy untuk project paper before submit pukul 4 tadi . yes sekarang dah selamat sampai di tangan supervisor lah . boleh tak , pagi pagi Shauki bangun tidur cakap Pendrive hilang . kenapa jadi issue . sebab project paper kami hanya ada dalam pendrive tu . another copy ada dalam laptop Rahimi , dekat putrajaya sebab dia balik bermalam minggu ni . cari punya cari tak jumpa . last last try pergi tempat terakhir pendrive tu digunakan iaitu hari selasa lepas , di CC seksyen2 shah alam . guess what , bila Shauki tanya abang CC tu , abang tu keluarkan satu kotak lebih kurang besar lah jugak . penuh dengan pendrive orang tertinggal . boleh macam tu ? maknanya ramai dah orang mengalami masalah macam aku sebelum ni . teruk punya CC . sebab CC tu kalau kita pergi nak print , kita just bagi pendrive dekat dia . dia yang print kan . so kalau tertinggal , tak lain tak bukan salah mereka lah yang lupa nak pass pendrive dekat dia . so aku cadangkan korang jangan pergi kedai tu . kedai mana ? haha inbox aku dekat fb eh . 

6 comments:

Cik Su Life Cycle said...

cik su tak tengok lagi pun iklan celcom tu.. huhu.. kat asrama tak de tv la

SyedMuzzamir said...

eh kat asrama boleh online eh ?

I am DiDa said...

whoops! tekejut nyeeee!!!!!!!!! (",)v

atiey azha said...

tak bertanggungjawab punya kedai . apa daa ..

awatiffaziz said...

berkata..

mula2 tgk kat blog hamba allah ni..ngatkan simbol misteri la kan..then..esk tu..jumpa simbol tu dkat jalanan2 byk2..

then membe ckp tu infeksi celcom..
ek elehh..ngatkan pe la kan..buat terkezuutttt jee..

chacha said...

aumcakkkk!^___^
x terkejut pon...ahahaha:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...