NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, April 7, 2011

Mimpi

" Kelas insurance esok cancel "

tiada yang lebih menggembirakan bila dapat text message daripada class rep seperti di atas . senyuman puas terukir di bibir . haha . actually tadi aku baru bangun tido . solat isyak semua . dan bersiap siap untuk melelapkan mata untuk kali kedua . tiba tiba phone berbunyi , tanda sms baru masuk . malas gila nak bangun . tapi kot kot urgent kan . tiba tiba ada mesej pukul 2 pagi . hee then terus tak jadi tidur . mata tak ngantuk . badan jadi segar . kalau boleh nak pergi jogging dekat tasik seksyen 7 10rounds . kenapa tak sambung tidur ? hmmm sebab nak tengok bola . okay tipu . sebab rasa maca nak online since kelas nanti pukul 10pagi .


lately , macam macam mimpi buruk datang . sometimes , terganggu jugak dengan mimpi mimpi ni . kalau mimpi mimpi enak datang , layan lah jugak . ni mimpi hmmm tak tau nak kata macam mana . tapi menakutkan i must say . berkaitan dengan future , family , dan aku sendiri . petanda ke ? well , tak berani nak kata petanda . but aku try ambil semua ni secara positif . setiap kali bangun tidur , mengucap panjang lah jugak . seram sejuk . kalau dilayan mimpi mimpi ni semua , emosi terganggu . baik abaikan je . kan ?

paling teruk , aku mimpi ular . okay ini memang gilaaaaa . memang kalau mimpi ular , tafsiran semua negatif kan . yang ni aku memang tak dapat nak terima secara positif . hmmm . ni mesti kes tidur tak basuh kaki ni . sampai mimpi pelik pelik . jap g tidur nak kena basuh kaki dengan sabun ni . biar mimpi pergi dekat orang lain . oh by the way , aku dah present dah insurance hari . alaa yang post aku pasal berlawan dengan raksasa tu kan . raksasa tu refers kepada rasa nervous masa nak present sebab madam insurance tu menakutkan . heee . tapi madam cakap okay . so nothing to worry laaa . project paper pun almost siap . tunggu nak submit je . 


1 comment:

tiQo...(-_-'') said...

haha..biar betul mimpi ular ni???
bak kataorg jodoh dah dekat..
lihat kiri kanan dan tengok awek sebelah...haha..
awek tu la jodoh mu...

*tp aku takde la caye sgt bnda ni*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...