NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, June 19, 2011

BBM

BBM ? Familiar with this term ? alaaa mesti semua tahu kan . semua dah pakai BBM ni . yang tak pakai pun mesti teringin gak nak BBM . ekhem ekhem . BBM ni maksud dia Budak Besar Malas . eh bukan lah . Budak Besar Mulut . eh bukan jugak . Berak Berdiri Malam . okay dah . jauh sangat dah tu . BBM stands for Blackberry Messager . benda alah ni macam Yahoo Mesengger jugak . cumanya dia ni between Blackberry Users . Blueberry ke , BerryBerry ke , RedBerry ke is NO-NO . tak boleh . 

Sedap actually guna bbm . macam makan kek batek . sebab dia jimat . jimat kalau korang pakai pakej lah . macam aku , jimat lah . sebab aku pakai pakej Maxis rm20/month , so dia include Facebook , twitter , foursquare , email , bbm , ym , dan banyak lagi yang menarik . sangat mudah dan senang . so for those who are searching for a new phone , I would hundred percent suggest Blackberry . sekarang dah murah . paling murah , rm400 , model flip . it is worth to be bought lah . best nak mesej sebab button penuh . 

Korang tau tak Lisa Surihani kenal dengan Yusry KRU melalui BBM . tak ke sweet tu ? dan sekarang ni pun aku berazam , untuk cari jodoh melalui BBM . ekhem ekhem . so ladies out there , feel free to add me . ni I punya pin okay . 256D5957 Okay . pernah tengok tak video pre wedding yang guna bbm tu ? sila google okay . Aku kepilkan di sini aku punya bbm sebagai rujukan . dan tolong ignore perbualan di bawah . sekian .




LAGU TEMA BBM 
ENJOY =)

5 comments:

cucu umie said...

nak try juga ah tpy ayie mcm lebih suka sony experia lol..aishhhh

alia azmi said...

tak pkai blackberry lorhh .. pkey xperia.. nak tuka tggu 10 taun agy lah.. huhuu
*teruja bca komen cucu umie.. hikhik

Syazwan said...

bila la dapat pakai BB nie..

bibi bibo said...

x mampu nk beli bb . sob sob :'(

dermakan la kt aku 1 bb plss ! hik3 :p

iKhRam said...

kalau dlm pendidikan.. BBM itu adalah Bhana Bantu Mengajar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...