NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, June 13, 2011

ENDING NORA ELENA ( spoil )


Okay . emosi terganggu hari ni . sangat terganggu . sampai sekarang . dah lah aku tak tengok Nora Elena hari ni . orang pulak duk tweet macam macam dekat twitter . now , aku nak bongkarkan ending cerita Nora Elena dengan harapan esok esok dah takde tweet menyakitkan hati dekat timeline . ahaks . aku rasa aku emosi gila . padahal ikut lah diorang nak tulis apa pun . yang aku kesah kenapa . aku pun taktau kenapa aku kesah . tapi aku nak cerita jugak . 

Hari ni kan konon konon Seth nak cerai kan . lepas tu , nora pergi larik bawak beg macam beg terkeluar dari Akademi Fantasia kan .. tak ? korang tengok ke tak ? aku yang tak tengok pun tau . haish . bengang betul aku . tu lakonan semata mata . memang lah dia berlakon , yang aku ni bengap sangat kenapa . adoi . lihatlah dunia bila emosi menguasai diri . macam macam . tapi begitulah . nanti diorang berbaik . confirm . lepas tu pregnant . oh tadi Elena lari sebab dia rasa geli since Seth yang rogol dia kan .

Dah kantoi uolzzz . padan muka ko Elena . mak jemah like sangat . mak jemah memang tak suka kau Elena . bajet hot sangat . kau ingat kau Elena gilbert ? okay dalam geli geli tu , boleh jugak buat anak . gila punya Elena . lepas tu kan , Yvonne culik anak dia . Yvonne ugut Seth , kalau dia nak anak dia selamat , kahwin dengan Yvone . namun , ajal kan . Yvone accident . mati . tapi anak selamat . biasa lah cerita kan . haish . haruslah happy ending . mane aku tau ? takyah tanya . aku ni keturunan kee 18 wali songo . aku boleh verdict masa depan . 

Confirm betul tekaan aku . tak pun , Seth Tan pun mati juga . time nak selamatkan anak dia tu , dia kena langgar kereta ke , dia kena tembak ke . baru lebih dramatis . tinggal lah Nora Elena sorang sorang , balu gersang anak sorang . sekian , tamat . 


6 comments:

Dududu said...

ending yg superb ! T_T

mumui said...

mmg patut yvone tu meninggal..haha

EZAN IDMA said...

wah wah . layan nora elena? hehe

Hayati Hamzah said...

rasa nak hantuk kepala je kena tipu . haha

acan ketot said...

kah3...
bley thn..

Mawar Berduri said...

kahkahkah... panas nampak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...