NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, June 13, 2011

STALK EX-GF

entri ni takde kaitan antara hidup atau yang mati . ececece bagi warning siap . blog kau ada ? takde lah gurau je . korang tau apa maksud stalker ? stalk ni lebih kurang mengintip . stalker lebih kurang pengintip . boleh bagi definition macam tu ? to be precise , ni haa definition stalker . tengok elok elok . renung renungkan dan faham fahamkan . 

1) A person who stealthily hunts or pursues an animal or another person
2) A person who harasses or persecutes someone with unwanted and obsessive attention


  
eh tidak tidak tidak . stalker bukan stalker . stalker ni bagi aku ala sajelah . dah takde kerja nak buat . cuti 4 bulan kot . so jadi lah part time stalker . boleh ? boleh aje . tapi takde gaji la wei . aku nak tanya soalan kendiri neh . pernah tak korang stalk ex-gf or ex-bf korang ? haaa jujur jujur . takyah nak senyum malu , geleng geleng , angguk angguk lah . jawab dalam hati sudah . bukan aku boleh nampak pun . jangan nak bersungguh sangat . ahaks . aku ? pernah . lepas clash je , terus bukak friendster , check friendster ex-gf . dalam 3 4 bulan jugak lah . nak tengok macam mana dia . setiap lelaki yang komen , setiap tu lah aku add . nak tengok macam mana gaya lelaki tu . haha .


tapi zaman sekarang , dah ada facebook . lagi senang nak stalk kan . haha . aku tak pernah stalk facebook ex-gf . sebab tak sempat lagi ada couple bila facebook ni wujud . ahaks . bengong ! tak sempat ke tak dapat ? ikut suka aku lah kan mane satu pun . korang concern kenapa wei ? hik hik hik . tapi aku pernah tengok kawan aku stalk page ex dia . okay ni kes parah . bukan ex bf or eg , tapi ex orang yg dia minat je pun . sakan pergi stalk . aku ni pulak duk sokong je dia . turut menyaksikan keghairahan dia duk stalk stalk neh . ahaks lawak lawak . 


tapi biasa nya perempuan je suka isi borang jadi stalker ni . lelaki jarang buat benda macam ni . malas nak layan benda remeh ni . perempuan je yang susah nak terima hakikat ni . amboi statement aku tak beragak kan . nanti ramai lah perempuan beratur depan rumah aku dengan kayu tajam , nak sular bontot aku . aiyooo . maaf deh . ni bukan statement ikhlas dari hati aku . haha . ikhlas dari mulut dan bibir ku yang seksi macam kilafairy ni je .


p/s : cer cerita pengalaman korang jadi stalker . ehehe . stalker suami/isteri pun layan gak . 

 

3 comments:

syaz@rozelt said...

agak2 nye sape erk yg suka stalker blog kite tanpa kita sedar..juz kurius~

Miz Novexx said...

TAK penah buat... macam menarik, kahkahkah ;)

Yol said...

hahahah...aku pon penah...bkn stakat ex gf....gf sendiri pon aku stalk...ekekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...