NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, June 12, 2011

Kelab Taat Suami - gomo Isteri gomo

gelak guling guling bila bukak Yahoo Homepage keluar heading Kelab Taat Suami . semala dah gelak guling guling dah sebab Kelantan kalah . meh aku cerita . semalam aku duduk depan tv dari pukul8.30 sampai 9 lebih malam . tapi aku tak berapa nak enjoy sebab letih badan duduk dalam kete seharian hantar adik pergi asrama . tapi dalam keadaan letih pun , mata ni fokus dekat bola . okay tipu , mata fokus dekat hp . check twitter . amboi trafik jem kejap hp aku , penuh timeline aku dengan Gomo Kelantan Gomo . banyak jugak yang duk kutuk kutuk Terengganu . ahaks . dengan nisbah 1:9 , most of the tweets dalam kelantan punya dialek , terengganu relaks je . takde pun . kalau ada pun sikit je . aku pun pasrah . pergi tidur . haha . 

dalam pukul3am , terkejut dari tido . ade facebook notification . check check , ucapan tahniah dari faiz . ahaks . terengganu menang . lagi lah aku guling guling atas katil . terus check twitter . eh takde pulak tweet tweet dari orang kelantan dan penyokong kelantan . takkan terus balik tidur kot . ahaks . lawak lawak . tu la nak cakap . orang terengganu ni dia relaks je . tak perlu nak kecoh kecoh , bising bising , lempar mercun sana sini . kita COOL . hehe . tak perlu nak cakap telefon dekat dapur , belakang bangunan , tempat sunyi , gelak gelak , ke pasar tani , NO NEED . sebab kita yakin , kemenangan milik kita jua . eh ape pulak aku merepek nie . huahaha . 

sambung pasal kelab taat suami . ahaks . kelab ni nak bagi suami taat dan tidak curang . dia punya misi kaum isteri bersetuju dan bersedia untuk memuaskan nafsu suami . isteri adalah BIDADARI ISTIMEWA , bukan PELACUR KELAS PERTAMA . tu dia statement . gempak . kesian kan isteri isteri yang kurang upaya , yang sakit . dipaksa buat seks dengan suami . kalau tak , di kira langgar peraturan kelab nie . Datuk Mashitah tak setuju dengan kelab ni . macam sistem barter kan . bagi suami seks banyak banyak , in exchange with ketaatan suami . alahai lelaki kot . kalau nak curang , dia curang jugak . bagi lah ape pun . dah kata poligami dibenarkan dalam islam . so apakah ? presiden die , Puan Fauziah yer dia buat statement balas dekat Dr Mashitah yang berbunyi -


 “jika suami tidak menggunakan isteri sendiri, mereka hendak guna isteri siapa?” “Adakah suami perlu halakan nafsu mereka ke dinding kalau bukan untuk isteri?”

halakan nafsu ke dinding ? macam mana tu . oh mungkin maksud dia "Fuck me on the wall" .. pendapat aku pasal kelab ni , hmmm tak perlu kot . untung je kaum lelaki . kelab ni macam nak bagi kaum wanita kena tindas lagi lah ni . tak boleh tak boleh . setiap perempuan mesti ada cara tersendiri nak jaga rumah tangga dia . tak perlu nak kecoh kecoh ye . ni mesti orang kelantan presiden dia . uwaaa ampun ampun . jangan maki aku . hahaha . apa apa pun . TAHNIAH TERENGGANU . PETEH GANU PETEH . oh yang kelakar , ada tweet ni dari penyokong kelantan la kot , berbunyi " Klate sajo bagi can . kito nok mene Liga Super nanti " .. weiii lek lek ah .. kalah kalah ah .. hahah .. 


3 comments:

EZAN IDMA said...

ewww. tak pyh nak kelab sgt la.. haha yes ganu menang !

EZAN IDMA said...

ewww. tak pyh nak kelab sgt la.. haha yes ganu menang !

Munah's daughter said...

ak suke weyh bace bab tgnu tu...twitter tu mmg btul..hahahah...sunyi sepi phtu..uhuk~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...