NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, June 9, 2011

Hello MiRC32

Tengku_Farid : Salam hi , leh knal ?
Awek_Cun97 : Wslm , leh je . hehe .
Tengku_Farid : Asl pls ?
Awek_Cun97 : 21/n/Melaka
Tengku_Farid : n tu apa ?
Awek_Cun97 : Nyah la nok .

Ahaks . aku kembali ber- MiRC32 . ingat tak apa benda ni ? alaa chatting tu . yang kita guna masa darjah 3 dolu dolu . syok kan . join group byk byk . group wajib join #kampung #mamak sebab kat situ ramai orang . hee . dah lama tinggal . tapi kelmarin dulu aku rasa macam nak main balik . so aku google je . keluar link download . hehe . best jugak wei . tapi tak macam dulu . kali ni MiRC32 basically tempat main game . hehe . ada beran ? jom lawan aku dekat game tu . aku ada printscreen kan cara cara dia ni . but first and foremost , kena lah pergi download dulu MiRC32 ni . google je okay . 


lepas download , dekat desktop ada ikon mirc32
double klik . then akan keluar seperti gambar 
kat atas kan ? klik continue okay .
jangan nak terlebih rajin register .


lepas tu akan keluar macam kat atas . letak nickname
semua tu okay . reka lah nama apa pun . nama
sebenar pun boleh takde masalah .


 lepas siap isi nama , korang tekan tab Servers 
dekat tepi tu kan ? jumpa tak jumpa tak ? 
then cari Malaysia Irc .
klik Ok , then klik Connect . 


 taraaa . bila berjaya connect akan kuar macam kat atas .
bila connect , korang akan masuk group yang
automatik dia bagi . dekat situ semua 
ada game . main je . taip je jawapan .
lagi seronok bila teka teki lain 
jawapan macam GAMPANG .
EMOSI kejap main neh . 


SELAMAT MENCUBA ! 




2 comments:

diana said...

masa KITA darjah tiga??
akak masa darjah tiga internet pun tak tau apa benda..

kelibat said...

darjah tiga aku. zaman mesin taip lagi tu. kertas periksa pun pakai..orang panggil mende yep. kertas golek kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...